Magyar-finn: tamperei vendégek, megjöttek a Mándoki Ördögök is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.14. 18:50
Már szállingóznak a szurkolók az új Üllői úti stadionhoz, ahol 20.45 órakor Magyarország Finnországot fogadja labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőn. Helyszínen tartózkodó tudósítónk egy négyfős, középkorúakból álló finn csoporttal találkozott, miközben befutottak a Mándoki Ördögök is.

„Tamperéből jöttünk repülővel, hétfőig tartózkodunk Budapesten, ezalatt a várost is megismerjük. Finnország számára nincs könnyű meccs, ez a találkozó is biztosan szoros lesz, de bízunk a sikerben" – mondta a finn csapat egyik tagja, hozzátéve, hogy Mixu Paatelainen jövője szempontjából is fontos a mérkőzés, de hisznek a kapitányban.„Tamperéből jöttünk repülővel, hétfőig tartózkodunk Budapesten, ezalatt a várost is megismerjük. Finnország számára nincs könnyű meccs, ez a találkozó is biztosan szoros lesz, de bízunk a sikerben" – mondta a finn csapat egyik tagja, hozzátéve, hogy Mixu Paatelainen jövője szempontjából is fontos a mérkőzés, de hisznek a kapitányban.

Közben befutottak a Mándoki Ördögök is, akik elmondták, a szurkolói kártya ugyan megnehezítette a dolgukat (a 12 fős csapat minden tagjának egyénileg el kellett mennie a 60 kilométerre levő Nyíregyházára a regisztráció miatt), de aki itt akar lenni, az itt van.

Kövesse nyomon a találkozó élő felvezetését!

Tamperéből is jöttek finn szurkolók
Tamperéből is jöttek finn szurkolók
Befutottak a Mándoki Ördögök
Befutottak a Mándoki Ördögök
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik