Eb 2016: Lipták szerint nem szokott így begörcsölni a lába

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.09. 13:59
Peches eset nehezítette a magyar labdarúgó-válogatott dolgát az északírek elleni Európa-bajnoki selejtezőn. A hajrában begörcsölt Lipták Zoltán lába, a belső védő nem tudta folytatni a játékot, és mivel már nem volt több cserénk, emberhátrányban fejeztük be a meccset. A Győri ETO játékosa nem érti, mi történhetett, hiszen korábban nem fordult elő vele hasonló.

„Nem tudom, mi történt, teljesen begörcsölt a lában, bármit is próbáltunk, nem ment ki belőle. Egy kisebb húzódás lett a történet vége, szerencsére nem komoly, de nagyon sajnálom, hogy nem tudtam végigjátszani a találkozót. Nem is igazán értem, mi történt, hiszen mindent ugyanúgy csináltunk, mint máskor. A pályán sem volt akkora az iram, hogy ez kiválthatta volna, és én sem éreztem magamat fáradtabbnak, mint más hasonló mérkőzésen” – mondta Lipták az eto.hu-nak.Lipták az eto.hu-nak.

„Biztos, hogy nem úgy játszottunk, ahogyan szerettünk volna, nem sikerült jól a mérkőzés. A második félidőben azt éreztem, hogy ha meg tudjuk szerezni a vezetést, akkor képesek lehetünk nyerni is, hiszen ekkor már több lehetőségünk volt. Priskin Tomi góljáig rendben is volt minden, azután viszont csalódást okoztunk. Természetesen nem jó, hogy lépéshátárnyba kerültünk a vetélytársakkal szemben, de nem adjuk fel, és mindent meg fogunk tenni, hogy Romániában mi éljük át ugyanazt, amit tegnap Budapesten az északírek átélhettek” – tette hozzá a belső védő.

Lipták mellett Priskin is sérülten érkezett vissza a Győrhöz, mindkét játékos kihagyja a Putnok elleni Magyar Kupa-mérkőzést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik