Holland-magyar: Meg kell mutatnunk, hogy tudunk küzdeni - Dzsudzsák

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.08. 23:43
A korábban az eindhoveni PSV-ben is légióskodó Dzsudzsák Balázsnak vannak szép emlékei az Amsterdam Arenáról, melyben a pénteki Hollandia–Magyarország világbajnoki selejtezőt rendezik. A magyar válogatott labdarúgó szerint meg kell halniuk a pályán, ha le akarják győzni az oranjét.

„Jó állapotban és formában vagyok – idézi a vi.nl Dzsudzsák Balázst. – Vannak szép emlékeim a meccs helyszínéről, és remélem, hogy pénteken újabbakkal gazdagodom. A világ egyik legjobb csapatával játszunk, mindent megteszünk majd. Románia ellen csalódást okoztunk a szurkolóknak, most meg kell mutatnunk, hogy tudunk küzdeni és meg kell halnunk a pályán."Dzsudzsák Balázst. – Vannak szép emlékeim a meccs helyszínéről, és remélem, hogy pénteken újabbakkal gazdagodom. A világ egyik legjobb csapatával játszunk, mindent megteszünk majd. Románia ellen csalódást okoztunk a szurkolóknak, most meg kell mutatnunk, hogy tudunk küzdeni és meg kell halnunk a pályán."

Dzsudzsák a PSV játékosaként szép emlékeket szerzett Amszterdamról, többek között 2008-ban az eindhoveniek 2–0-s győzelme során ő maga is a hálóba talált az Ajax ellen. A Dinamo Moszkva szélsője mellett Egervári Sándort is megszólaltatta a holland portál.

„Csak akkor lesz meg a második hely a csoportban, ha hat pontot szerzünk a hátralévő két mérkőzésen. Nehéz dolgunk lesz, de a saját kezünkben a sorsunk. Meg kell ragadnunk a lehetőségeinket" – mondta a szövetségi kapitány.

Hírek, nyilatkozatok, érdekességek – minden egy helyen a Hollandia–Magyarország vb-selejtezővel kapcsolatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik