Román-magyar: Mészáros Norbert visszatér Debrecenbe

Vágólapra másolva!
2013.09.03. 11:57
A DVSC-Teva hivatalos honlapján közölte, hogy a gerincbántalmakkal küszködő Mészáros Norbert hazatér a válogatottól, rá még további vizsgálatok várnak, megerősítve ezzel korábbi hírünket, amely szerint a védő kihagyhatja a szeptemberi két világbajnoki selejtezőt.

A dvsc.hu beszámolója szerint Bódi Ádám a Pécsi MFC otthonában lejátszott meccsen ismét fájdalmat érzett, így a második félidőre már nem is jött ki. A középpályás tegnap MRI-vizsgálaton járt, szerencsére nincs nagy baj, de a bokájában folyadék van, aminek fel kell szívódnia, így játékosunk a héten mindenképpen pihen.dvsc.hu beszámolója szerint Bódi Ádám a Pécsi MFC otthonában lejátszott meccsen ismét fájdalmat érzett, így a második félidőre már nem is jött ki. A középpályás tegnap MRI-vizsgálaton járt, szerencsére nincs nagy baj, de a bokájában folyadék van, aminek fel kell szívódnia, így játékosunk a héten mindenképpen pihen.

Pécsen szintén le kellett cserélni Kulcsár Tamást, akinél izomfáradtságot diagnosztizáltak, néhány nap pihenőt követően folytathatja a munkát.

A keresztszalag-szakadás után lábadozó Joël Damahou elkezdte a rehabilitációt, már biciklizhet, míg Igor Morozov – akinek az oldalszalagja szakadt el – egyelőre csak felsőtestre dolgozhat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik