U21: Szolnoki bízik az önbizalom-növelő sikerben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.13. 17:22
Szolnoki Roland bízik benne, hogy önbizalom-növelő győzelemmel ér véget az U21-es labdarúgó-válogatott szerdai, Málta elleni felkészülési mérkőzése (Budapest, Bozsik József Stadion, 20.30).

„A hétfő délutáni edzésen azoknak, akik vasárnap meccset játszottak, csak regeneráció szerepelt a programban, keddtől készülünk a máltaiakból videóval és az edzésen is. Már mindenki várja a szerdai mérkőzést, mert az az egy találkozó van a szeptemberi selejtező előtt. Úgy megyünk ki, hogy hazai pályán nyerni akarunk. Utána jönnek a bosnyákok, jó lenne hat ponttal várni az októberi két meccset, ahol az osztrákok és a spanyolok következnek” – mondta az MLSZ Tv-nek a Videoton játékosa, Szolnoki Roland. Szolnoki Roland.

AZ U21-ES VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok:
Dombó Dávid (Szombathelyi Haladás), Jova Levente (Ferencváros)
Védők: Baráth Botond (Budapest Honvéd), Farkas Norbert (Puskás Akadémia FC), Jagodics Márk (Szombathelyi Haladás), Kelemen Dávid (MTK Budapest), Poór Patrik (MTK Budapest), Szolnoki Roland (Videoton FC)
Középpályások: Adorján Krisztián (FC Groningen – Hollandia), Gyurján Bence (Szombathelyi Haladás), Holman Dávid (Ferencváros), Kleinheisler László (Videoton FC), Patvaros Zsolt (Kecskeméti TE-Phoenix Mecano), Szakály Attila (Szombathelyi Haladás), Vécsei Bálint (Budapest Honvéd), Vernes Richárd (Budapest Honvéd), Windecker József (MVM Paks)
Támadók: Bese Barnabás (MTK Budapest), Radó András (Szombathelyi Haladás), Ugrai Roland (Szombathelyi Haladás)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik