Magyar-román: A motivációval nem lesz gondunk - Mészáros

Vágólapra másolva!
2013.03.20. 15:17
Mészáros Norbert, a magyar labdarúgó-válogatott védője szerint nem lehetnek motivációs problémák a csapaton belül a pénteki, Románia elleni kulcsfontosságú vb-selejtező kapcsán.

„Nem árulok el nagy titkot azzal, ha azt mondom, nagyon nehéz mérkőzés előtt állunk – idézi a haon.hu Mészárost. – Sajnos, nemcsak az ellenfél játékereje, hanem a közönségünk hiánya miatt is. A tizenkettedik játékosunkat vesztettük el a FIFA döntésének következtében, de függetleníteni kell magunkat a körülményektől. Jómagam még nem játszottam tétmeccset zárt kapuk mögött, ennek ellenére a motivációval egyikünknek sem lesz gondja: címeres mezben meg kell szakadnunk a pályán!”haon.hu Mészárost. – Sajnos, nemcsak az ellenfél játékereje, hanem a közönségünk hiánya miatt is. A tizenkettedik játékosunkat vesztettük el a FIFA döntésének következtében, de függetleníteni kell magunkat a körülményektől. Jómagam még nem játszottam tétmeccset zárt kapuk mögött, ennek ellenére a motivációval egyikünknek sem lesz gondja: címeres mezben meg kell szakadnunk a pályán!”

„Meglehetősen sok információt kaptunk már a szövetségi kapitánytól és segítőitől a románkról. Tudjuk, hogy agresszív, kellemetlen stílusú gárdával csapunk össze, amelyet ráadásul egytől egyig kitűnő futballisták alkotnak. Mindent elmond a játékerejükről, hogy Törökországból három ponttal tértek haza. A legjobb formánkra, akaratos és fegyelmezett futballra lesz szükség a részünkről ahhoz, hogy miénk legyen a három pont.”

„Szerencsénkre Ciprian Marica korábbi sérülése miatt kimaradt a keretből, ezért vele nem lesz gondunk, de a helyére lépő Stancu is nagyszerű képességű csatár. Ugyanez elmondható Gheorghe Grozavról, a Petrolul Ploiesti labdarúgójáról is. Aki ugyancsak veszélyes lehet számunkra, az a spanyol Granadában ténykedő Gabriel Torje. Rájuk különösen kell figyelnie a védelemnek, ha sikerrel akarunk járni Románia ellen” – fejezte be mondandóját a 32 éves középhátvéd.

Mindent a magyar–román világbajnoki selejtezőről: itt az összes hírünket megtalálja a kulcsfontosságú meccsről!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik