U16-os válogatott: két felkészülési mérkőzést játszunk az írekkel

Vágólapra másolva!
2010.11.23. 07:44
A magyar U16-os labdarúgó-válogatott a héten kétszer is megmérkőzik Írország korosztályos nemzeti csapatával: először kedden, majd csütörtökön. Mindkét találkozót Telkiben játsszák az együttesek.

A mieink szövetségi edzője, Pisont István a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapjának nyilatkozott.

„Sérülések és betegségek miatt ezúttal négy-öt játékosra nem számíthattam, de a keret magja adva van, és a csapat kialakítása szempontjából optimális, hogy néhány újabb futballistát is kipróbálhatok az előttünk álló mérkőzéseken. A cél az, hogy összeálljon egy húsz-huszonöt fős állandó keret, amelyre a későbbiek során építhetünk. Biztos vagyok benne, hogy hasznos lesz az írek elleni két meccs, harcos, kemény, motivált ellenfélre számítok a soron következő találkozókon" – idézi Pisontot az MLSZ honlapja.

AZ U16-OS VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: Hrabina Alex (Nyírsuli), Leindler Domonkos (MTK), Wittner Máté (Felcsút)
Mezőnyjátékosok: Csábi Mihály (Bp. Honvéd), Dékány Péter (Bp. Honvéd), Kovács Tamás (Illés Akadémia), Fényes Szabolcs (Felcsút), Bobál Dávid (Bp. Honvéd), Tamás Krisztián (Illés Akadémia), Asztalos Dávid (MTK), Németh Márió (Illés Akadémia), Kerékgyártó Dávid (Győr), Rőphy Martin (Vasas), Tóth László (Felcsút), Vida Krisztofer (Bp. Honvéd), Ács Ádám (MTK), Bereczki Dániel (Debrecen), Vallejosz Dominique (Felcsút), Popgeorgiev Pantelisz (FTC)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik