Labdarúgás: edzőtáborba vonul az olimpiai válogatott

Vágólapra másolva!
2010.07.23. 16:11
Vasárnap kezdődik a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőkre készülő olimpiai válogatottunk háromnapos edzőtáborozása az MLSZ telki edzőkomplexumában. Mivel az időpont nem hivatalos UEFA-dátum, a szakmai stáb csak az itthon szereplő játékosokra számíthat az összetartáson – olvasható az MLSZ honlapján.

Olimpiai válogatottunk augusztus 11-én fontos Európa-bajnoki selejtezőt játszik Bosznia-Hercegovinában, és a csapat hazai klubokban szereplő tagjai vasárnaptól keddig háromnapos edzőtáborral készülnek a megmérettetésre. Egervári Sándor a külföldön légióskodókra ezúttal nem számíthat, mivel klubjuk csak a hivatalos UEFA-dátumokra köteles hazaengedni őket, ezért a szakvezető 18 itthon futballozó játékost hívott meg az összetartásra – írja a szövetség honlapja.

Mint ismert, a keret összeállítása óta Egervári Sándort kinevezték az A-válogatott szövetségi kapitányának, míg eddigi munkáját Róth Antal veszi át. Az edzőtábor jó alkalom arra, hogy az új szövetségi edző megismerkedjen a labdarúgókkal, ezért az első napon még Egervári Sándor irányítása alatt kezdődik a program, majd ezt követően Róth Antal is bekapcsolódik a munkába.

Hétfőn két edzés vár a keret tagjaira, kedden pedig egy délelőtti tréninget követően délután a Szolnoki MÁV NB I-es csapatával mérkőzik meg olimpiai együttesünk.

AZ EDZŐTÁBOROZÁSON RÉSZT VEVŐ KERET 
KAPUSOK
Somodi Bence (Kazincbarcika)
Esterházy Mátyás (Újpest)
 
VÉDŐK
Lázár Pál (Videoton)
Szokol Zsolt (Újpest)
Debreceni András (Budapest Honvéd)
Pintér Ádám (MTK)
Kiss Máté (Győri ETO)
Zámbó Bence (MTK)
 
KÖZÉPPÁLYÁSOK
Gosztonyi András (Videoton)
Kulcsár Dávid (FTC)
Barczi Dávid (Újpest)
Kovács Dániel (Újpest)
Elek Ákos (Videoton)
Gyömbér Gábor (Lombard Pápa)
Varga József (DVSC)
 
TÁMADÓK
Lencse László (Videoton)
Balázs Zsolt (ZTE)
Szilágyi Péter (DVSC)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik