Sétával és sziesztával készül az esti tréningre a Várhidi-csapat

K.E. K.E.K.E. K.E.
Vágólapra másolva!
2007.06.01. 14:22
Csütörtökön este megérkezett Krétára a Várhidi Péter szövetségi kapitány által irányított magyar labdarúgó-válogatott, amely azonnal egy edzésen vett részt, átmozgatva az utazástól és kényszerű várakozástól elgémberedett végtagokat és izmokat. A keret tagjai pénteken későn reggeliztek, majd Heraklionban, a sziget fővárosában sétáltak. Az ebédet délutáni szieszta és taktikai megbeszélés követte, illetve követi jelen pillanatban is a 30 fokos mediterrán - ott még kora - nyárban, hogy a 20.00 órai edzésre már mindenki teljesen fitten érkezzen.
Könnyed városnézés pénteken
Meggyesi Bálint
Könnyed városnézés pénteken
Könnyed városnézés pénteken
Meggyesi Bálint
Könnyed városnézés pénteken

A városnézés kellemes élményekkel is gazdagította a magyar keret tagjait, akiket úton-útfélen ismeretlenek állítottak meg, hogy autogramot kérjenek tőlük, vagy hogy pózoljanak velük egy-egy közös fénykép erejéig.

Pihenés ide vagy oda, a keret tagjai közül tulajdonképpen csak az egyébként is Görögországban játszó Tőzsér Dániel lehet felkészülve a krétai klímára. Sőt, talán még ő sem igazán. Az évnek ebben a szakában azért Athén, ha nem is sokkal, de egy kicsit talán még mindig hűvösebb, mint Kréta. És ugye Tőzsér is csupán egy éve csapott fel légiósnak.

Ellenben a görög keret tagjainak aligha meglepő ez az időjárás és meleg, már a nyár elején. A szombat esti mérkőzésen akár döntő is lehet: meg tudjuk-e őrizni fittségünket, erőnket és mindenek előtt talán a koncentrációs képességünket ebben a nagy melegben?

Szavazás

Elégedett a görögországi 0-2-vel?

Írja be az itt látható számot!
A görög keretben tizenegy légióst találunk, de négyen változatlanul mediterrán országok bajnokságaiban szerepelnek és ugye a társak ereiben sem fagyott meg a forró görög vér. Mert azt biztosra vehetjük, nekik a Földközi-tengeri klíma a vérükben van, őket ez a mostani 30 Celsius fok árnyékban nem vágja a falhoz. Ellentétben nálunk igencsak fennáll ennek a veszélye…

A szövetségi kapitány a szombati kezdőcsapattal kapcsolatban elmondta, hogy néhány poszttal kapcsolatban még vannak kétségei. Azonban ha valaki megnézi, milyen összeállításban játszott a magyar válogatott március végén, Újpesten Moldova ellen, annak valószínűleg nem okoz majd nagy meglepetést a csapat szombati, Görögország elleni összeállítása.

Együttesünk március végén a Megyeri úton 2-0-ra megnyert Eb-selejtezőn a Végh – Csizmadia, Balogh B., Juhász, Bodor – Vadócz, Tóth B., Tőzsér, Hajnal – Gera, Priskin összeállítású kezdőcsapattal vette fel a harcot Moldova ellen. A mostani keretben mindegyik játékost ott találjuk.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik