Kajak-kenu: Csipes Ferenc szétszedheti a Kovács, Janics duót

L. Á.L. Á.
Vágólapra másolva!
2012.05.23. 07:20
null
Douchev-Janics Natasának és Kovács Katalinnak, ha együtt akarnak maradni, fölényesen kell nyerniük a másik páros ellen Duisburgban (Fotó: Tumbász Hédi)
A hétvégén Duisburgban rendeznek világkupa-viadalt, amelyre – eddig úgy tudtuk – igazi téttel csak Kozák Danuta és Fazekas Krisztina utazik, akik a K–1 500 méter londoni indulói helyéért küzdenek meg egymással. Csipes Ferenc azonban úgy döntött, két párost is csatasorba állít: a Szabó Gabriella, Csipes Tamara duót nemzetközi színtéren méreti meg a Kovács Katalin, Janics Natasa párossal, s bizony ennek az összecsapásnak is lesz jelentősége!

 

„Kíváncsi vagyok, mire képesek a lányok egymás ellen, és ha úgy látom, egyik páros sem mutat kiemelkedő teljesítményt, pontosabban, ha Katiék nem tudnak nagy fölénnyel nyerni Tamaráék ellen, akkor megbontom a párosokat. Tavaly Kati Európa-bajnokságot nyert Tamarával, vagyis ebben az egységben is van erő és fantázia, és szerintem mindenki számára az a cél, hogy a legerősebb páros álljon rajthoz a londoni olimpián" – vélekedett Csipes Ferenc.

Az olimpiai bajnok egység tagjai, vagyis Kovács és Douchev-Janics nem kívántak reagálni erre a hírre, gőzerővel készülnek a világkupára, amelyen a szülésből visszatérő, a hétvégén a 200 egyes első válogatóját megnyerő Douchev-Janics a sprintszámban is megméreti magát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik