A Kemény-csapat nyert Kanadában

Vágólapra másolva!
2012.06.05. 09:38
null
Kiss Gergely volt a magyar csapat legeredményesebb játékosa (Fotó: Action Images)
A londoni olimpiára címvédőként készülő magyar férfi vízilabda-válogatott itthoni idő szerint keddre virradóra 13–9-re nyert a kanadai nemzeti csapat vendégeként Vancouverben.

A válogatott honlapja, a vlv.hu keddi beszámolója szerint Kemény Dénes alakulata a mérkőzés felénél még egygólos hátrányban volt, ám a harmadik negyedben hétszer talált be a tengerentúliak kapujába, amivel el is döntötte az összecsapást. A legeredményesebb magyar játékos, Kiss Gergely négy gólt szerzett.

„Döcögve indult a meccs, a további sok munka meglátszott a csapaton, mert itt még jobbak az edzésfeltételek, mint Amerikában voltak, úgyhogy ezt kihasználjuk. A mérkőzésen elkövetett hibákat megpróbáljuk kiküszöbölni, nyilvánvaló nehézség volt, hogy nagyon sokat védekeztük emberhátrányban és túl sokszor akadtak meg a támadásaink támadófault miatt, ezen is dolgoznunk kell majd" – mondta Kemény Dénes szövetségi kapitány.

A következő meccs – egyben az észak-amerikai túra utolsó fellépése – csütörtökre virradóra, magyar idő szerint hajnali öt órakor lesz a Victoria állambeli Saanich városában, az ellenfél ismét Kanada. Válogatottunk másnap utazik haza.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS, VANCOUVER
Kanada–Magyarország 913 (20, 12, 37, 34)
A magyar góldobók: Kiss G. 4, Biros, Hosnyánszky 2-2, Steinmetz Á., Hárai, Vámos, Varga Dénes, Szivós

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik