Videó: Gyurcsó Ádám bombagólt lőtt, Bolla Bendegúz is betalált

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2022.10.01. 22:37
null
Ötödik gólját ünnepelhette az idényben Gyurcsó Ádám (Fotó: AEK Larnaca)
A ciprusi AEK Larnacát erősítő Gyurcsó Ádám mellett a svájci Grashoppers magyarja, Bolla Bendegúz is gólt szerzett szombat este. Előbbi ötödik, utóbbi első találatát szerezte az idényben.

A ciprusi első osztályú bajnokság 5. fordulójában az AEK Larnaca Gyurcsó Ádámmal a soraiban az Anorthosziszt fogadta. A hazaiak a magyar támadó hatalmas góljával szerezték meg a vezetést a 14. percben, majd büntetőből duplázták meg előnyüket. Végül a vendégek a hajrában két öngólt is összehoztak, így 4–0-ra nyert a Larnaca.

Gyurcsónak ez volt az ötödik gólja az idényben, ebből kettőt szerzett a bajnokságban, egyet a Bajnokok Ligája selejtezőjében, egyet az Európa-liga selejtezőben és egyet az EL-csoportkörben.

Íme a gól:

 

A svájci élvonalbeli Grasshoppers Bolla Bendegúzzal a kezdőben látta vendégül az FC Zürichet a bajnokság 9. fordulójában. A két zürichi csapat összecsapásán a vezetést a vendégek szerezték meg Marchesano révén a 14. percben. A második játékrészben aztán Bolla Bendegúz egyenlített, csapata az ő góljának köszönhetően szerzett pontot.


CIPRUS
I. osztály

AEK Larnaca–Anorthoszisz 4–0
AEK Larnaca: Gyurcsó Ádám kezdőként 67 percet játszott, ő szerezte csapata első gólját a 14. percben.

SVÁJC
SZUPERLIGA
9. FORDULÓ
Grasshoppers–Zürich 1–1

Grasshoppers: Bolla Bendegúz végigjátszotta a mérkőzést, ő szerezte csapata egyetlen gólját (a 49. percben), és egy sárga lapot is kapott (a 19. percben).

A légiósok szempontjából eredményes szombat estén Kerkez Milos is gólt szerzett a holland élvonalban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik