SZ. M.
2023.05.11 23:22 Frissítve: 2023.05.12 23:23

Tízmillió fontos fizetést kínálhat Szoboszlainak a Newcastle; Constantine: Úgy játsszunk, hogy a lehetetlen is megtörténhessen!

A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:

 

A Nemzeti Sport klubhoz közeli forrásból úgy értesült, a Newcastle United első számú nyári kiszemeltje Szoboszlai Dominik, a szerződtetéséről hamarosan tárgyalás kezdődhet az RB Leipziggel. Ha az angol élvonalbeli klub meg tud egyezni a németekkel, bruttó tízmillió fontos éves fizetést ajánlhat a magyar középpályásnak. Pór Károly írása.

Kevin Constantine: Úgy játsszunk, hogy a lehetetlen is megtörténhessen! Nyomás nélkül, de óriási akarattal utazott el a magyar férfi jégkorong-válogatott az elit-világbajnokság helyszínére, Tamperébe. A válogatott szövetségi kapitányát, Kevin Constantine-t kérdeztük arról, hogyan várja a vb-tornát. Kapolcsi-Szabó Bence és Pozsonyi Szilárd összeállítása.

Kollégánk Borsos László Alkmaarban látogatta meg Szénási Bélát, a holland élvonalban szereplő AZ akadémiájának vezető kapusedzőjét. Többek között az UEFA Ifjúsági Liga-győzelemről, az egyesület nemzetközi szinten is versenyképes utánpótlásképzésének hátteréről, feladatairól, illetve az őt leginkább foglalkoztató célról kérdezte.

Hanga Ádám: ez a madridizmus! Negyedszer már győztesként szeretné befejezni a férfi Euroliga négyes döntőjét Hanga Ádám, a szerb Partizan Beograd elleni negyeddöntőt 0–2-ről csodával határos módon megfordító Real Madrid magyar klasszisa. Fazekas Zoltán interjúja.

előfizető vagyok, elolvasom a lapot Nincs előfizetésem, digitálisan olvasnám a lapot Előfizetnék a nyomtatott lapra
2023.09.28 21:59:50

Légiósok nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Az angolok és a nagyvilág csak most kezdi felfedezni, hogy miket tud ez a fiú.

2023.09.02 23:29:32

Légiósok nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Jobban érdekel, mire viszi, mint akármelyik import a mi kis bajnokságunkban.

2023.09.01 23:18:36

Légiósok nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Az edzők pedig, ha eleinte szólnak is, később belefásulnak, kerülik az ütközéseket. Úgy teszik a dolgukat, hogy munkájuk elnyerje a vezetők tetszését. Ha pedig beüt a mennykő, menniük kell – persze, hogy közös megegyezéssel.

2023.08.21 19:37:06

Légiósok nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. A helyén van, és amit mutatott, az még csak a kezdet. A világklasszissá válás kezdete.