Szoboszlai Dominik túl van a nehéz időszakon; Hosszú Katinka napi egy számot vállal

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2022.04.19. 23:41
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Szoboszlai Dominik vállalta a harcot, és nyerésre áll. Az RB Leipzig magyar válogatott középpályása a Domenico Tedesco vezetőedzővel folytatott beszélgetések után elfogadta, hogy épp az ő posztján rotál legtöbbet a mester, és az utóbbi időben a kevesebb játékidőt is rendkívül hatékonyan használja ki. A Babják Bencének adott exkluzív interjúban emellett a Német Kupa és az Európa-liga esélyeiről is beszélt két oldalon.
Szoboszlai Dominik vállalta a harcot, és nyerésre áll.
Az RB Leipzig magyar válogatott középpályása a Domenico Tedesco vezetőedzővel folytatott beszélgetések után elfogadta, hogy épp az ő posztján rotál legtöbbet a mester, és az utóbbi időben a kevesebb játékidőt is rendkívül hatékonyan használja ki. A Babják Bencének adott exkluzív interjúban emellett a Német Kupa és az Európa-liga esélyeiről is beszélt két oldalon.

A Paks az első döntős a labdarúgó Magyar Kupában. Szerda estére ellenfele is lesz – két oldalon minden, amit a kupasorozat utolsó előtti köréről tudni érdemes.

Debrecenben kezdődik az úszók országos bajnoksága. Csurka Gergely részletes felvezetésében a Milák Kristófot és Kapás Boglárkát gyötrő betegségekről, no meg Hosszú Katinka pillanatnyi állapotáról ugyanúgy szó esik, mint a közelgő budapesti vizes világbajnokságról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik