Szoboszlai a harmadik legdrágább; Burján Csaba: „Most sem tudom pontosan, mi történt” – kedd

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2021.02.01. 22:40
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

• Bezártak a fontosabb európai átigazolási piacok. Az általános pénzszűkében a magyar labdarúgók igazán nem panaszkodhattak. A klubváltások élére természetesen a Bundesliga téli rekordját jelentő 20 millió euróért Lipcsébe szerződő Szoboszlai Dominik kívánkozik. Összeállítás a külföldi és hazai transzferekről egy oldalon.
• Bezártak a fontosabb európai átigazolási piacok.
Az általános pénzszűkében a magyar labdarúgók igazán nem panaszkodhattak. A klubváltások élére természetesen a Bundesliga téli rekordját jelentő 20 millió euróért Lipcsébe szerződő Szoboszlai Dominik kívánkozik. Összeállítás a külföldi és hazai transzferekről egy oldalon.

Nincs megállás, máris két meccsel folytatódik az OTP Bank Liga. Az ifjabb Dárdai Pállal (interjú Pietsch Tibortól) felálló Fehérvár a Mezőkövesdet fogadja, míg Kisvárdára az MTK Budapest látogat.

Burján Csaba sajnálja, hogy ő bukott a férfiak váltódöntőjében. Olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázónk tudja, hogy ez kicsit sűrűn fordul elő vele, holott úgy érzi, technikailag rengeteget fejlődött, a jéghibákkal viszont ő sem bír. A világbajnokságon viszont a váltóval együtt – ígéri – javítani fog.

És ha kedd, akkor Junior-melléklet – Avagy nyílt vízi világbajnok úszónk elfogadta, hogy nem 2020-ban, hanem az idén rendezik meg az olimpiát, és kertelés nélkül kimondta: éremért utazik Tokióba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik