Légióssors: Tímár bizonyítani szeretne a Plymouth szurkolóinak

Vágólapra másolva!
2010.05.21. 11:26
Az angol másodosztályból kiesett Plymouth labdarúgócsapatának magyar védője, Tímár Krisztián egy angol újságírói kérdésre elmondta, súlyos sérülése után kész a visszatérésre, és a harmadosztályban is hajlandó küzdeni a csapat sikereiért.

„Nagyon nehéz időszakon vagyok túl, de minden eddiginél motiváltabbanak érzem magam, mindent meg fogok tenni azért, hogy visszaszerezzem a helyem a Plymouthban. Meg szeretném mutatni a szurkolóknak, hogy a sérülés nem gyengített, hanem inkább megerősített" – nyilatkozta Tímár Krisztián a Plymouth Heraldnak.

Mint ismeretes, a magyar védő januárban az Oldham kölcsönjátékosaként szenvedett súlyos sérülést – térdszalagja levált a csontról –, ezzel véget ért számára a szezon. Sokáig még az is kérdésessé vált, hogy a következő idény kezdetére felépül-e, de futóedzéseket már végzett, és a jelek szerint a nyári felkészülést már elkezdheti.

„A klubnál természetesen mindenki csalódott a kiesés miatt, de bízom benne, hogy a következő szezonunk sokkal jobban sikerül, és ehhez én is hozzá tudok járulni" – fogalmazott Tímár.

A védő menedzsere, Filipovics Vladan a Nemzeti Sport Online megkeresésére ugyanakkor elmondta, még egyáltalán nem biztos, hogy Tímár a harmadosztályban fog futballozni a következő szezonban, ugyanis ha lesz iránta érdeklődő csapat a másodosztályból, akkor nem kizárt, hogy elengedi őt a Plymouth.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik