Légiósok: újabb magyar válogatott Ausztráliában!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.29. 08:53
A 39-szeres válogatott Vadócz Krisztián a napokban szakított a spanyol másodosztályú Alavésszel, és rövidesen Ausztráliába szerződhet – erről a játékost képviselő CMG menedzseriroda tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t.

Az NSO megkeresésére Vadócz Krisztián egyik képviselője, Kövesdi Viktor elmondta, hogy a középpályás Ausztráliába utazott orvosi vizsgálatra, és hamarosan be is jelentheti a szerződtetését leendő klubja.

A játékosügynök csapatnevet nem említett, de a 30 éves futballista Wikipedia-oldalán már fel van tüntetve a Perth Glory, és a spanyol As is erről a gárdáról ír, melyben a kilencszeres válogatott, Sándor György is szerepel. A tízcsapatos ausztrál élvonalban, 16 fordulót követően a 7. helyen áll az együttes.

Vadócz tehát – ahogy azt a Nemzeti Sport Online két hete elsőként jelezte – ismét klubot és országot is vált. A Perth Glory lesz a tizedik csapata pályafutása során (a Honvéd, a francia Auxerre, a skót Motherwell, a holland NEC, a spanyol Osasuna, a dán Odense, az indiai Pune City, a svájci Grasshoppers és az Alavés után), Ausztrália pedig már a harmadik kontinens, amelyiken futballozhat Európa és Ázsia után. Érdekesség, hogy leendő csapattársa, Sándor György is játszott Ázsiában, mindketten igazi világutazónak számítanak.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik