Légiósok: a télen Vadócz Krisztián ismét klubot válthat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.15. 13:15
Vadócz Krisztián szeptemberben, a szezon közben szerződött a spanyol másodosztályú Deportivo Alavéshez, de több játéklehetőségre vágyik, ezért ismét klubot váltana.

„Nem kizárt, hogy Vadócz Krisztián csapatot vált, jövő hét elejére eldőlhet, hol folytatja a pályafutását" – nyilatkozta megkeresésünkre a CMG menedzseriroda részéről Kövesdi Viktor.

„Két országból is van komoly érdeklődő, ezért valószínűsíthető, hogy Krisztián országot is vált majd, mert szeretne több játéklehetőséghez jutni. Ugyanakkor élő szerződés köti az Alavéshez, így a klubbal is meg kell egyezni, ahhoz, hogy távozhasson" – tette hozzá a játékosügynök.

Vadócz ebben az idényben két bajnokin lépett pályára a spanyol másodosztályban listavezető Alavésben. Amennyiben ismét klubot vált a Honvédnál nevelkedő, 39-szeres válogatott játékos, úgy az új csapata lehet a 10. egyesület, amelyiknek a mezét magára öltheti (a Honvéd, a francia Auxerre, a skót Motherwell, a holland NEC, a spanyol Osasuna, a dán Odense, az indiai Pune City, a svájci Grasshoppers és az Alavés után) és nyolc különböző országban fordult már meg a pályafutása során.

A 30 éves középpályás a leghosszabb időt a spanyol élvonalbeli Osasunánál töltötte, melynél 71 meccsen kilenc gólt szerzett, a holland első osztályú NEC-ben két részletben összesen 56 találkozón lépett pályára. Az Osasunánál és a NEC-nél töltött időszakai voltak a legsikeresebbek. Legutóbb, az Alavés előtt 2015 tavaszán a svájci első osztályú Grasshoppersben szerepelt, fél év alatt 15 bajnoki mérkőzésen játszott, két gólt szerzett.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik