Légiósok: Sándor György is Magyarországon folytathatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.26. 11:42
Futács Márkó mellett – akinek lehetséges hazatérésével ma már foglalkoztunk – egy másik korábbi válogatott játékos, az ausztrál Perth Gloryban futballozó Sándor György is hazatérhet a nyáron az NB I-be – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

„Sándor György családi okok miatt szeretne hazatérni Ausztráliából. Még van egy év a szerződéséből, és mivel remek teljesítményt nyújtott, így nem szívesen engedi el a Perth Glory. A klub elnöke azonban megérti a játékos indokait, és hajlik az egyezségre, valószínűleg meg tudunk egyezni a szakításról” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a játékos menedzsere, Filipovics Vladan.Filipovics Vladan.

A játékosügynök szerint arról még korai beszélni, hogy hol folytatja a pályafutását az NB I-ben újpestiként debütáló, majd a Győri ETO-ban és a Videotonban is futballozó, 32 éves középpályás.

Sándor meghatározó játékosa volt a 2010–2011-es és a 2014–2015-ös szezonban is bajnokságot nyerő Videotonnak, nem lenne meglepő, ha Fehérváron ismét szívesen látnák.

Ausztráliában, a szezon közben Vadócz Krisztiánt is szerződtető Perth Gloryban Sándor alapembernek számított, 24 találkozón négy gólt szerzett. Csapatával bejutott a rájátszásba, de a playoff első körében a Melbourne Citytől elszenvedett 2–0-s vereséggel búcsúzott.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik