Légiósok: Sallói bekerült a hét csapatába a különleges klubcsúcsa után

Vágólapra másolva!
2023.05.30. 16:57
Az MLS-ben szereplő Sporting Kansas City magyar légiósa, Sallói Dániel új klubrekordot állított fel: a Portland elleni találatával immár 14 győztes gólja van az SKC-ben. A 26 éves támadó a jó teljesítményének köszönhetően a hét csapatába is bekerült.

Az SKC vasárnap este 4–1-es sikert aratott a Portland ellen hazai pályán, és Sallói Dániel szerezte csapata második gólját, amivel klubrekordot döntött: egyetlen futballista sem lőtt több győztes gólt a Kansas City történetében. A szélső a különleges csúcsával Dom Dwyert és Predrag Radosavljevicet (azaz Prekit) utasította maga mögé. A 26 éves játékos 14. győztes góljára a liga is felfigyelt, így bekerült a hét legjobb csapatába.

 


 


„Nagyon büszke vagyok, sokat jelent ez a csúcs. Figyelem a rekordokat, és általában beszélek is róluk. Az Open Cup döntőjében is győztes gólt szereztem, az asszisztens edző pedig azt mondta édesapámnak, hogy kevés futballista képes a nagy pillanatokban is jól teljesíteni. Ezt sose felejtem el. Mindig különleges számomra, ha győztes gólt érek el, hiszen ezek segítik leginkább a csapatot” – mondta Sallói Dániel a klub hivatalos honlapján.


EGYESÜLT ÁLLAMOK
MLS
Sporting Kansas City
–Portland Timbers 4–1
Sporting KC: Sallói Dániel végig a pályán volt, a 66. percben gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik