Légiósok: Sallai visszatért, büntetőt harcolt ki – videó

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2022.10.30. 15:06
null
Speciális maszkban lépett pályára Sallai Roland (Fotó: Imago Images)
Sallai Roland arccsönttörése után ismét pályára lépett, egyelőre a Freiburg második csapatában kapott lehetőséget. Az Oldenburg elleni harmadosztályú bajnokin 79 percet játszott és kiharcolt egy büntetőt.

A magyar válogatott és a Bundesligában szereplő Freiburg 25 éves támadója, Sallai Roland még szeptember elején szenvedett súlyos sérülést, miután a Bayer Leverkusen játékosa, Jonathan Tah véletlenül arcon rúgta a két csapat bajnoki mérkőzésén. Mint később kiderült, Sallainak eltört az arccsontja, amit műteni is kellett, azonban októbertől már edzésbe állhatott, a héten már csapatával együtt tréningezett, s vasárnap ismét tétmérkőzést játszhatott.

Egyelőre a harmadosztályban szereplő Freiburg II-nél számítottak a játékára, ahol kezdőként 79 percet játszott az Oldenburg elleni, 1–0-ra megnyert találkozón. A Freiburg büntetőből szerzett góllal nyert, amit a magyar játékos harcolt ki. Sallai egy speciális maszkban léphetett pályára, amit három-öt hónapig biztosan viselnie kell, de az sem kizárt, hogy tovább is használni fogja. A támadó lapunknak elmondta, bízik benne, hogy ott lehet a novemberi válogatott meccseken.

A Sallai által kiharcolt büntető 2:47-től

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik