Légiósok: Sallai olasz menedzserre váltott – 20 millióért viheti a Lazio?

Vágólapra másolva!
2022.12.23. 12:59
null
Sallai Roland kész a klubváltásra, ezért menedzsert is váltott (Fotó: AFP)
Olasz sajtóhírek szerint a Lazio, a Fiorentina és a Sevilla is érdeklődik a német Freiburg magyar válogatott támadója, Sallai Roland iránt, aki 20 millió euróért ellenében cserélhet klubot. A játékos az elmúlt hetekben menedzsert váltott – alighanem ez állhat a sajtóhírek mögött is.

 

A fiorentina.it és La Gazzetta dello Sport is arról ír, hogy a Lazio, Fiorentina, Sevilla triónál egyaránt szóba került a magyar válogatott Sallai Roland szerződtetése. Kiemelik, hogy a 25 éves támadót 2025-ig szerződés köti német klubjához, amely 20 millió euróra becsüli az értékét, ám a téli szünetben nem szeretné eladni a játékjogát.

A cikkek szerint a Lazio egy ideje már nyomon követi Sallai játékát – aki 2018 óta 139 meccsen 49 gólt szerzett a Freiburgban, ebből 108 a tétmeccsek száma, 18 a tétmeccsen elért góloké –, és az érdeklődőkhöz újonnan a Fiorentina és a Sevilla is csatlakozott.

Sallai lehetséges átigazolása a jövőben gyakori téma lehet az olasz sajtóban  (Forrás: fiorentina.it)
Sallai lehetséges átigazolása a jövőben gyakori téma lehet az olasz sajtóban (Forrás: fiorentina.it)

Megjegyzik, hogy Sallai nemrég csatlakozott az olasz menedzser, Alessandro Lucci ügynökségéhez, a mások mellett a svéd Dejan Kulusevskit is képviselő World Soccer Agencyhez, amely egyébként a hivatalos felületein is bejelentette a Sallaival kötött együttműködést.

A Nemzeti Sport úgy tudja, Sallai azért is váltott menedzserfronton a német székhelyű Rogonról, mert klub- és országváltásban is gondolkodik. Korábban az angliai központú CAA Stellarral is tárgyalt (a Transfermarkt ezt az irodát tünteti fel a menedzsereként), ám végül a World Soccer Agencyvel egyezett meg. Ami után valószínűsíthető, hogy az olasz piacon és az olaszországi átigazolási sajtóhírekben gyakrabban találkozunk majd a jövőben a nevével. Értesüléseink szerint a Lazio érdeklődése egyébként valós, de egyelőre nehéz megjósolni, mely klubok tesznek majd ajánlatot Sallaiért, akár már a téli átigazolási időszakban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik