I. SZ. 2021.12.06 16:49 Frissítve: 2021.12.06 17:31

Légiósok: Rossi díjat kapott, Szalai Attiláról beszélt

Olaszországban Marco Rossi szövetségi kapitány nyilatkozata után kapott újra szárnyra a Szalai Attilát a Chelsea-vel összekötő pletykahullám.

Szalai Attiláról a múlt héten Marco Rossi beszélt, az ismert pletykákat mondta el (Fotó: Török Attila)

A Piemont régió legjobb edzőjének megválasztott Rossit a múlt héten Torinóban kérdezte a Calciomercato.com arról, hogy van-e magyar játékos, aki megállná a helyét a Serie A-ban.

„Nehéz egyvalakit kiemelni, de ha mindenképpen kell, akkor Szalai Attilát mondanám. A török Fenerbahcénál játszik, s azt hiszem, a Chelsea érdeklődik iránta – idézte a football-italia.net Rossi Calciomercatón elhangzott nyilatkozatát. – Nyilván több spanyol nagycsapat figyelte, ám úgy tűnik, a Chelsea-vel kész szerződése van. Ő megállná a helyét az olasz bajnokságban is.”

Bár az angol nyelvű lap úgy adja el a sztorit, hogy „Szalainak kész szerződése van a Chelsea-vel”, nyilatkozatában Rossi semmivel sem mondott többet annál, mint amit eddig a sajtóban olvasni lehetett, úgy tűnt, inkább ő is a sajtóhírekre alapozza a mondandóját.

Törökországban rendületlenül téma Szalai Londonba szerződése, Angliában egy-két bulvárlap szintén ráharapott török forrásra hivatkozva.

Rossi a torinói eseményen beszélt arról, nem hiányzik neki, hogy Olaszországban dolgozzon, de követi az olasz futballt, és szerinte az Atalanta a Serie A esélyese, mert tavasszal mindig jó formába lendül.


 

2022.01.21 21:01:37

Légiósok MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. A lényeg nem változik: a sport sok mindenre jó.

2022.01.21 21:01:37

Légiósok DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Kinőtte a Fortuna Ligát, így látták ezt az Union Berlinnél is, és lecsaptak rá.

2021.12.08 21:46:10

Légiósok CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Nos, exkluzív isztambuli értesüléseim szerint igenis állandó kapcsolat él a Szalai-ügyben a Fenerbahce és a Chelsea között, amely anyagi jellegű döccenők miatt lassulni kezdett. Az eddigi tárgyalási beszámolókra eddig nem reagáló török klub most ezzel a nyilatkozattal igyekszik új löketet adni az alkudozásnak.

2021.12.02 13:22:25

Légiósok PÓR KÁROLY

Buri Balázsra 15 ezer gyerek között figyeltek fel a washingtoniak. Azt mondják róla, rakéta van a hátsójában.

2021.11.23 17:38:17

Légiósok PÓR KÁROLY

A válogatott szélső nem szeretne hazajönni a nyáron – úgy érzi, sokat fejlődhet a holland közegben.