Légiósok: Rossi díjat kapott, Szalai Attiláról beszélt

Vágólapra másolva!
2021.12.06. 16:49
null
Szalai Attiláról a múlt héten Marco Rossi beszélt, az ismert pletykákat mondta el (Fotó: Török Attila)
Olaszországban Marco Rossi szövetségi kapitány nyilatkozata után kapott újra szárnyra a Szalai Attilát a Chelsea-vel összekötő pletykahullám.

A Piemont régió legjobb edzőjének megválasztott Rossit a múlt héten Torinóban kérdezte a Calciomercato.com arról, hogy van-e magyar játékos, aki megállná a helyét a Serie A-ban.

„Nehéz egyvalakit kiemelni, de ha mindenképpen kell, akkor Szalai Attilát mondanám. A török Fenerbahcénál játszik, s azt hiszem, a Chelsea érdeklődik iránta – idézte a football-italia.net Rossi Calciomercatón elhangzott nyilatkozatát. – Nyilván több spanyol nagycsapat figyelte, ám úgy tűnik, a Chelsea-vel kész szerződése van. Ő megállná a helyét az olasz bajnokságban is.”

Bár az angol nyelvű lap úgy adja el a sztorit, hogy „Szalainak kész szerződése van a Chelsea-vel”, nyilatkozatában Rossi semmivel sem mondott többet annál, mint amit eddig a sajtóban olvasni lehetett, úgy tűnt, inkább ő is a sajtóhírekre alapozza a mondandóját.

Törökországban rendületlenül téma Szalai Londonba szerződése, Angliában egy-két bulvárlap szintén ráharapott török forrásra hivatkozva.

Rossi a torinói eseményen beszélt arról, nem hiányzik neki, hogy Olaszországban dolgozzon, de követi az olasz futballt, és szerinte az Atalanta a Serie A esélyese, mert tavasszal mindig jó formába lendül.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik