B. Á.
2021.03.31 10:18 Frissítve: 2021.03.31 13:43

Légiósok: Premier League-dobogós vinné Szalai Attilát – sajtóhír

A török fanatik.com angol sajtóhírekre hivatkozva írta meg, hogy a Fenerbahce magyar válogatott védője, Szalai Attila is ott van a Leicester City kiszemeltjei között.

Szalai Attila remek teljesítményt nyújt új csapatában (Fotó: AFP)

 

A Premier League harmadik helyén álló Leicester City megfigyelőt küldött a Magyarország–Lengyelország világbajnoki selejtezőre, melyen a Fener játékosának teljesítményét kísérték figyelemmel az angol klub részéről.

A Leicester az utóbbi időben átállt a háromvédős felállásra, ám nemegyszer előfordult, hogy egy eredeti posztját tekintve középpályás szerepelt a védelemben. Ha ehhez hozzávesszük, hogy az alapembernek számító Caglar Söyüncü a nyáron a Liverpoolhoz szerződhet, máris világossá válik, hogy Brendan Rodgers miért szeretne mindenképpen hátvédet igazolni. A Fanatik kiemeli, Szalai Attila az egyik legjobb megoldás lenne, hogy ballábas, fizikailag erős és a játékkészségei is nagyszerűek, mind előtérbe helyezik a többi jelölttel szemben.

Nem lesz azonban könnyű dolga az angol egyesületnek, a Fener ugyanis nem szeretné eladni Szalait, hacsak nem kap kivételesen jó ajánlatot – a török lap szerint ez legalább 25 millió euró lenne, s ha ezt hajlandó volna kifizetni a Leicester, úgy Szalai válna minden idők legdrágább magyar labdarúgójává.

A Fanatik végezetül megjegyzi, hogy a Fenerbahce az Európa-bajnokság előtt biztosan nem tárgyal az érdeklődőkkel – ez igaz a szintén kapós Ozan Tufan és Altay Bayindir esetére is –, ugyanis abban bíznak, hogy a nyári kontinensviadal még feljebb emeli a játékosok árát.

2023.01.28 20:27:41

Légiósok nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Végre van egy futballistánk, aki nem csupán tüzel, lőni is tud.

2023.01.28 00:14:14

Légiósok nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Sportolóink a legtöbbször akkor szembesülnek a valósággal, amikor szétpattan a burok. Vagy legalábbis vészesen repedezik. Ezért lehet, hogy sokan el sem tudnak mást képzelni a versenyzés után, csak a sportágukat. Érthetően, hiszen azt ismerik, magabiztosan közlekednek benne, hogy mennyit tudnak róla, kérdés, de a lényeg: a múlt(juk)ból kívánnak megélni.

2023.01.27 12:55:21

Légiósok nemzetisport.hu

Szoboszlaiék a Stuttgartot fogadják, a Schäfer Andrást foglalkoztató Union Berlin városi rangadót vív.

2023.01.13 23:01:50

Légiósok nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Mentalitásban kevés hozzá hasonló magyar labdarúgó van.

2023.01.05 22:02:01

Légiósok nemzetisport.hu

A 18-szoros válogatott középpályással megbecsülésről, célokról és a mágikus 10-es mezről is beszélgettünk.