Légiósok: a magyar bekk iránt Olaszországból érdeklődnek?

Vágólapra másolva!
2015.06.20. 15:13
Olasz sajtóértesülések szerint a legutóbb kölcsönben a cseh élvonalbeli bajnokságban szereplő Slavia Prahánál futballozó Tamás Krisztián iránt Olaszországból érdeklődnek.

Mint arról beszámoltunk, a Slavia Prahánál elégedettek voltak Tamás teljesítményével, megtartani azonban nem akarták a játékost, aki így a szezon végeztével visszakerült az AC Milanhoz.a Slavia Prahánál elégedettek voltak Tamás teljesítményével, megtartani azonban nem akarták a játékost, aki így a szezon végeztével visszakerült az AC Milanhoz.

Úgy tűnik, a milánóiaknak nem kell aggódniuk a magyar légiós jövője miatt, a tuttomercatoweb.com beszámolja szerint máris akadt egy érdeklődő, méghozzá a Spezia.

Az olaszok úgy tudják, a 2014–2015-ös idényben az olasz másodosztályban (Serie B) ötödik helyen végző, a feljutásért folytatott rájátszás negyeddöntőjében elvérző együttes egyelőre nem tett konkrét ajánlatot, azonban élénken érdeklődik Tamás Krisztián iránt.

A 20 esztendős magyar bekk összesen 18 tétmeccsen lépett pályára klubcsapataiban a legutóbbi idényben, piaci értékét a transfermarkt.de 100 ezer euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik