Légiósok: Nagy Dominik elutazott Portugáliába

Vágólapra másolva!
2019.01.07. 09:20
Bár az utóbbi napokban több hír is megjelent a nemzetközi sajtóban arról, hogy a Legia Warszawa magyar válogatott középpályása, Nagy Dominik a télen klubot válthat, a futballista is tagja a lengyel bajnok Portugáliában edzőtáborozó keretének.

A hétvégén beszámoltunk róla, hogy olasz sajtóhírek szerint a Genoa is érdeklődik Nagy Dominik iránt, aki decemberben egy nyilatkozatban elismerte, tud a szintén olasz Fiorentina, a francia Montpellier és egy orosz klub érdeklődéséről is. A hírek szerint a Legia 4 millió euróért lenne hajlandó elengedni őt.A hétvégén beszámoltunk róla, hogy olasz sajtóhírek szerint a Genoa is érdeklődik Nagy Dominik iránt, aki decemberben egy nyilatkozatban elismerte, tud a szintén olasz Fiorentina, a francia Montpellier és egy orosz klub érdeklődéséről is. A hírek szerint a Legia 4 millió euróért lenne hajlandó elengedni őt.

Ám a jelek szerint megfelelő ajánlat még nem érkezett az ősszel 18 bajnokin négy gólt és hét gólpasszt jegyző 23 éves futballistáért, ugyanis Nagy Dominik is tagja a Legia 26 fős keretének, amely mától január 18-ig Portugáliában edzőtáborozik. Az utazó keret névsorát a hivatalos honlapján tette közzé a lengyel klub.

A középpályást 2021 nyaráig szerződés köti a második helyen telelő varsói gárdához. A jövőjével kapcsolatban Georgi Attila, a futballista ügyeit intéző menedzser is elismerte a kérők jelentkezését, ám amíg nincsenek konkrétumok, nem szívesen beszél Nagy Dominik jövőjéről. Mint mondta, az adásvétel részleteiről a kluboknak kell megegyezniük.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik