Légiósok: Nagy Ádám visszatért – játszott a Blackburn ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2021.03.18. 00:06
Az angol másodosztályú Bristol City magyar válogatott középpályását, Nagy Ádámot két fordulóval ezelőtt agyrázkódás gyanúja miatt lecserélték és kórházba is szállították, de a Blackburn Rovers elleni bajnokin már újra pályára léphetett.

Nagy Ádámot a 35. fordulóban, a QPR elleni meccsen fél óra után le kellett cserélni, mert fejbe találta a labda, és az agyrázkódás veszélye miatt kórházba szállították, végig kellett csinálnia az ilyen esetek után kötelező, biztonsági protokollt. Ezért múlt hétvégén, a Birmingham City elleni találkozóra nem is nevezte őt klubja.Nagy Ádámot a 35. fordulóban, a QPR elleni meccsen fél óra után le kellett cserélni, mert fejbe találta a labda, és az agyrázkódás veszélye miatt kórházba szállították, végig kellett csinálnia az ilyen esetek után kötelező, biztonsági protokollt. Ezért múlt hétvégén, a Birmingham City elleni találkozóra nem is nevezte őt klubja.

Viszont szerdán, a Blackburn Rovers elleni idegenbeli meccsen már ott ült a kispadon és a 84. percben csereként pályára lépett a 0–0-val záruló találkozón.

Ez jó hír a magyar válogatott számára is, hiszen így nincs akadálya annak, hogy jövő héten a lengyelek elleni vb-selejtezőn is pályára lépjen.

MAGYAR LÉGIÓSOK SZERDAI MECCSEI

ANGLIA, CHAMPIONSHIP
37. FORDULÓ
Blackburn Rovers–Bristol City 0–0
Bristol: Nagy Ádám csereként állt be a 84. percben.

OLASZORSZÁG, SERIE A
24. FORDULÓ
Torino–Sassuolo 3–2
Torino: Horváth Krisztofert nem nevezték.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik