Légiósok: megvan a Stieber után érdeklődő hatodik német klub

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.11. 07:09
A Hamburger Abendblatt szerint a Bundesliga 2-ben szereplő, ott a középmezőnyhöz tartozó Bochum is érdeklődik a Hamburgból elvágyódó magyar válogatott labdarúgó, Stieber Zoltán iránt.

Korábban beszámolhattunk már további öt német érdeklődőről (Fortuna Düsseldorf, Kaiserslautern, Eintracht Frankfurt, Hannover, 1860 München), sőt a szélsőt hírbe hozták már egykori angol klubjával is (Aston Villa). De Thomas Doll is szívesen látná őt a Ferencvárosnál, bár tudja: a németországi ajánlatok elsőbbséget élvezhetnek Stiebernél.Korábban beszámolhattunk már további öt német érdeklődőről (Fortuna Düsseldorf, Kaiserslautern, Eintracht Frankfurt, Hannover, 1860 München), sőt a szélsőt hírbe hozták már egykori angol klubjával is (Aston Villa). De Thomas Doll is szívesen látná őt a Ferencvárosnál, bár tudja: a németországi ajánlatok elsőbbséget élvezhetnek Stiebernél.

A Bochum 17 fordulót követően a nyolcadik helyen áll a német másodosztályban.

Stieber Zoltán a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatában elmondta, minden érdeklődő ajánlatát meghallgatja, ám szeretne Németországban maradni, így kapóra jöhet az 1860 München érdeklődése.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik