Légiósok: Koszta büntetőt hibázott, csapata kikapott az Uraltól

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.09.29. 11:01
null
Koszta Márk büntetőt hibázott, csapata kikapott az Uraltól (Fotó: AFP/archív)
Koszta Márk a 75. percben csereként lépett pályára a Torpedo Moszkvában az Orosz Kupa csoportkörében rendezett Ural elleni idegenbeli találkozón, majd a 85. percben a magyar légiós mellélőtte büntetőjét, s ezzel a fővárosi csapat 1–0-s vereséget szenvedett.

Nem kezdte jól az Orosz Kupa csoportkörének harmadik fordulóját a Torpedo Moszkva, hiszen a házigazda Ural Alekszej Kasztanov góljával már az első percben megszerezte a vezetést.

A találkozón Koszta Márk a 75. percben lépett pályára csereként, majd csapata tíz perccel később büntetőhöz jutott, melyhez a magyar légiós állt oda, de lapos kísérletét mellélőtte, a hátralévő percekben pedig már nem változott az eredmény, a Torpedo Moszkva pedig így 1–0-s vereséget szenvedett.

„A tizenegyesrúgások minden csapat edzéseinek részei. Úgy tűnt, jó lesz, amit csinál. Hogy pontosan miért vette el a labdát, azt meg fogjuk érteni. Talán annyira biztos volt a dolgában, de sajnos nem tudtunk betalálni” – mondta a tizenegyes kapcsán Nyikolaj Szavicsev, a Torpedo Moszkva vezetőedzője a klub honlapjának.

OROSZ KUPA
CSOPORTKÖR
3. FORDULÓ

Ural–Torpedo Moszkva 1–0
Torpedo Moszkva: Koszta Márk a 75. percben lépett pályára, a 85.-ben tizenegyest hibázott

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik