H. Á.
2021.12.08 23:53 Frissítve: 2021.12.09 00:12

Légiósok: klubja után Szalai Attila is megszólalt a pletykák miatt

Amint arról beszámoltunk, kedden a Fenerbahce közleményt adott ki a Szalai Attila lehetséges téli átigazolási pletykáira reagálva, egy nappal később pedig a magyar válogatott védő is megszólalt: közösségi oldalán posztolt, s elárulta, számára a legfontosabb a Fenerbahce sikere.

Szalai (fehérben) a Fenerbahce céljaiért küzd (Fotó: AFP)

 

Szalai Attilával kapcsolatban hosszú hetek, hónapok óta lehet különféle átigazolási pletykákat hallani, korábban a legtöbbször az Atlético Madriddal hozták hírbe, mostanában viszont a Chelsea érdeklődéséről lehet a leggyakrabban hallani – sőt, a londoniak esetében már konkrét téli klubváltásról, sőt, befejezett, lezárult átigazolásról is szó volt a zuhanyhíradóban.

A Fener kedd este közleményében cáfolta Szalai távozásának hírét, mondván, sem a Chelsea-vel, sem más csapattal nem tárgyalt a magyar válogatott védő játékjogának értékesítéséről. Szerdán pedig maga Szalai is megszólalt az ügyben, az Instagram-oldalán posztoltak szerint számára a legfontosabb, hogy a Fenerbahce szurkolókkal közös álmaikért harcoljon.

„Az elmúlt napokban és hetekben sok pletyka és találgatás övezte a jelenlegi helyzetemet és a jövőmet. Számomra a Fenerbahce sikere a legfontosabb. Minden nap keményen dolgozok, és a legjobbamat nyújtom, hogy a csapat elérje a kitűzött céljait. Az ügynökeim sokszor tájékoztatnak, mely topcsapatok érdeklődnek irántam, de ahogy korábban is elmondtam, azért vagyok itt, hogy a közös álmainkért harcoljak” – írta a 23-szoros magyar válogatott védő a közösségi oldalán.

Idén januárban Szalai 2 millió euróért érkezett a Fenerbe a ciprusi Apollon Limassolból, ám a piaci értéket jelenleg már 11 millió euróra taksálja a Transfermarkt.

2023.11.27 19:00:16

Légiósok nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. A kapitány élesben tesztelte, mire képes.

2023.11.25 23:07:39

Légiósok nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY.Amikor könnyeivel Marco Rossi zakóját áztatta, egy egész ország szerette meg.

2023.11.24 19:17:48

Légiósok nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Ha Szoboszlai ezt is megugorja, az lenne csak méltó a magyar labdarúgás napjához!

2023.11.06 14:07:00

Légiósok nemzetisport.hu

A Bundesligában Leipzig–Freiburg mérkőzés lesz, de a magyar válogatott mezőnyjátékosai mindkét csapatban sérültek.