Légiósok: klubja után Szalai Attila is megszólalt a pletykák miatt

2021.12.08. 23:53
null
Szalai (fehérben) a Fenerbahce céljaiért küzd (Fotó: AFP)
Amint arról beszámoltunk, kedden a Fenerbahce közleményt adott ki a Szalai Attila lehetséges téli átigazolási pletykáira reagálva, egy nappal később pedig a magyar válogatott védő is megszólalt: közösségi oldalán posztolt, s elárulta, számára a legfontosabb a Fenerbahce sikere.

 

Szalai Attilával kapcsolatban hosszú hetek, hónapok óta lehet különféle átigazolási pletykákat hallani, korábban a legtöbbször az Atlético Madriddal hozták hírbe, mostanában viszont a Chelsea érdeklődéséről lehet a leggyakrabban hallani – sőt, a londoniak esetében már konkrét téli klubváltásról, sőt, befejezett, lezárult átigazolásról is szó volt a zuhanyhíradóban.

A Fener kedd este közleményében cáfolta Szalai távozásának hírét, mondván, sem a Chelsea-vel, sem más csapattal nem tárgyalt a magyar válogatott védő játékjogának értékesítéséről. Szerdán pedig maga Szalai is megszólalt az ügyben, az Instagram-oldalán posztoltak szerint számára a legfontosabb, hogy a Fenerbahce szurkolókkal közös álmaikért harcoljon.

„Az elmúlt napokban és hetekben sok pletyka és találgatás övezte a jelenlegi helyzetemet és a jövőmet. Számomra a Fenerbahce sikere a legfontosabb. Minden nap keményen dolgozok, és a legjobbamat nyújtom, hogy a csapat elérje a kitűzött céljait. Az ügynökeim sokszor tájékoztatnak, mely topcsapatok érdeklődnek irántam, de ahogy korábban is elmondtam, azért vagyok itt, hogy a közös álmainkért harcoljak” – írta a 23-szoros magyar válogatott védő a közösségi oldalán.

Idén januárban Szalai 2 millió euróért érkezett a Fenerbe a ciprusi Apollon Limassolból, ám a piaci értéket jelenleg már 11 millió euróra taksálja a Transfermarkt.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek