D. Á.
2023.01.30 18:35 Frissítve: 2023.01.30 18:49

Légiósok: „Inspiráló lehetőséget kaptam” – Nikolics az új klubjáról

Mint ismert, a ciprusi bajnokságban első helyen álló, Gyurcsó Ádámot is soraiban tudó AEK Larnaca hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a 2022–2023-as idény végéig szóló szerződést kötött a török másodosztályú Pendiksporral decemberben szerződést bontó Nikolics Nemanjával. A 43-szoros magyar válogatott támadó a hivatalos Facebook-oldalán köszönte meg a lehetőséget az AEK Larnacának.

 

„Amikor az ember olyan lehetőséget kap az élettől, ami inspirálja, amitől új lendületet kap, akkor nem szabad mérlegelni! Korábban is kapcsolatba kerültem már az AEK Larnacával, de úgy tűnik, most jött el az ideje annak, hogy összehozzon minket a sors. Köszönöm a bizalmat a klubvezetésnek, és hálás vagyok a menedzsereimnek, Filipnek és Tibinek, akik mindig támogatnak. Úgy tűnik, még egy ideig kénytelenek elviselni” – olvasható Nikolics Nemanja hivatalos Facebook-oldalán.A 35 éves magyar csatár a Kaposvár után a Mol Fehérvár FC játékosa lett, amellyel NB I-es gólkirályi címet szerzett, majd a Legia Warszawánál a lengyel, a Chicago Fire-nél pedig az amerikai élvonal legjobb góllövője lett. Nikolics a légióskodás után visszatért a Fejér megyeiekhez, ám augusztusban távozott Székesfehérvárról, s a török másodosztályban szereplő, Ugrai Rolandot is soraiban tudó Pendiksporhoz került, de ott csak kilenc mérkőzésen lépett pályára, gólt nem szerzett.

Nikolics decemberben bontott szerződést a törökökkel, azóta szabadon igazolható volt.

2023.01.28 20:27:41

Légiósok nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Végre van egy futballistánk, aki nem csupán tüzel, lőni is tud.

2023.01.28 00:14:14

Légiósok nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Sportolóink a legtöbbször akkor szembesülnek a valósággal, amikor szétpattan a burok. Vagy legalábbis vészesen repedezik. Ezért lehet, hogy sokan el sem tudnak mást képzelni a versenyzés után, csak a sportágukat. Érthetően, hiszen azt ismerik, magabiztosan közlekednek benne, hogy mennyit tudnak róla, kérdés, de a lényeg: a múlt(juk)ból kívánnak megélni.

2023.01.27 12:55:21

Légiósok nemzetisport.hu

Szoboszlaiék a Stuttgartot fogadják, a Schäfer Andrást foglalkoztató Union Berlin városi rangadót vív.

2023.01.13 23:01:50

Légiósok nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Mentalitásban kevés hozzá hasonló magyar labdarúgó van.