Légiósok: Holman gólpasszt adott, Korcsmár sárgát kapott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.27. 21:00
null
Holman (27) gólpassznak örülhetett (Fotó: skslovan.com)
Dániában, Lengyelországban és Szlovákiában is bajnoki mérkőzést játszott ma több, magyar játékost foglalkoztató csapat. Holman Dávid gólpasszal vette ki a részét csapata 4–1-es sikeréből, Korcsmár Zsolt beszedett egy sárga lapot, Gyurcsó Ádámék vereséget szenvedtek.

 

DÁNIA. A dán élvonal 7. fordulójában a Korcsmár Zsolttal a kezdőben felálló Midtjylland 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán a Lyngbyt fogadva, a magyar védő egy sárga lapot kapott a találkozón, a második félidőre már nem futott ki, edzője lecserélte.

SUPERLIGA, 7. FORDULÓ
Midtjylland–Lyngby 1–1

LENGYELORSZÁG. Szintén a 7. fordulót játszották vasárnap, és Gyurcsó Ádám kezdőként végigfutballozta a Pogon Szczecinben a Sandejca ellen 2–1-re elvesztett mérkőzésen. Nagy Dominik nem került be a Legia Warszawa keretébe a Zaglebie Lubin elleni bajnokin. A hajrára emberhátrányba kerülő fővárosi csapat a magyar középpályás nélkül győzött 2–1-re hazai pályán.

EKSTRAKLASA, 7. FORDULÓ
Sandejca–Pogon Szczecin 2–1
Legia Warszawa–Zaglebie Lubin 2–1

SZLOVÁKIA. Az élvonal 6. fordulójában a Slovan Bratislava a Podbrezovát fogadta, Holman Dávid a kezdőben kapott helyet a fővárosiaknál, és gólpasszal járult hozzá csapata 4–1-es sikeréhez a mérkőzésen neki jutó 72 perc alatt, amikor is edzői utasításra átadta helyét Juraj Kotulának. A találkozó krónikájához hozzátartozik, hogy a pozsonyiak az egy perccel korábban öngólt vétő Milan Rundic 76. percben történt kiállítása miatt emberhátrányban fejezték be a meccset. Győzelmével a Slovan továbbra is a második a Fortuna Ligában, két pontra lemaradva a listavezető nyitrai együttes mögött.

FORTUNA LIGA, 6. FORDULÓ
Slovan Bratislava–Podbrezova 4–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik