Légiósok: Gyurcsóval kapcsolatban két dolog tűnik biztosnak

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2018.01.11. 11:16
A napokban több találgatás és pletyka is megjelent a 18-szoros válogatott labdarúgó, Gyurcsó Ádám lehetséges jövőjével kapcsolatban a lengyel és a hazai sajtóban. A Pogon Szczecin légiósának helyzetéről menedzsere, Filipovics Vladan nyilatkozott a Nemzeti Sport Online-nak.

Gyurcsó Ádámmal kapcsolatban decemberben adott ki közleményt a lengyel élvonalban sereghajtó Pogon Szczecin, mely szerint a téli átigazolási időszakban átadólistára teszik a 26 éves magyar labdarúgót. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy szeretnék eladni a játékjogát, ingyen nem engedik el, pénzt kérnek érte.Gyurcsó Ádámmal kapcsolatban decemberben adott ki közleményt a lengyel élvonalban sereghajtó Pogon Szczecin, mely szerint a téli átigazolási időszakban átadólistára teszik a 26 éves magyar labdarúgót. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy szeretnék eladni a játékjogát, ingyen nem engedik el, pénzt kérnek érte.

Azóta elkezdődött a felkészülés, egyes hírek szerint Gyurcsó nélkül, aki akár az NB I-be is hazatérhet.

„Ádám Lengyelországban van és a Pogonnál készül. Jövő héten edzőtáborba utazik a keret, oda azonban már nem biztos, hogy a többiekkel tart, mert szeretnénk, ha addigra megoldódna a helyzete és találnánk új csapatot a számára, miután jelenlegi klubjánál nem számítanak rá. Több országból is van érdeklődés. A hazatérést egyelőre nem tervezi, biztosra vehető, hogy nem az NB I-ben folytatja” – cáfolta meg a szélsővel kapcsolatos különböző találgatásokat a Nemzeti Sport Online megkeresésére menedzsere, Filipovics Vladan.

Vagyis két dolog tűnik biztosnak: az, hogy Gyurcsó távozik és az, hogy nem jön haza. A játékosügynök ugyanakkor elmondta, jó eséllyel Lengyelországot is elhagyja a szélső.

Korábban ugyan szóba került, hogy a Wisla Kraków szerződtetné, amelynél ismét együtt dolgozhatna az új spanyol vezetőedzővel, Joan Carrillóval, akivel 2015-ben közösen nyertek bajnokságot a Videotonnal, de a krakkóiak nem tudnak fizetni érte. A Pogon nem hajlandó ingyen elengedni Gyurcsót, akinek 2019 nyaráig szól a szerződése.

Gyurcsó 2016 januárjában szerződött jelenlegi klubjához, melynek színeiben 67 lengyel bajnokin kilenc gólt szerzett és 13 gólpasszt jegyzett. Ebben a szezonban 20 tétmérkőzésen két gól és két gólpassz fűződik a nevéhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik