B. O. B., P. K., K. T. I. 2021.04.13 15:24 Frissítve: 2021.04.13 16:41

Légiósok: „Egyik pillanatról a másikra jött” – Kádárt meglepte a kölcsönadás

Mint arról beszámoltunk, a 31 éves, 57-szeres válogatott Kádár Tamás a kínai élvonalbeli Santung Tajsantól kölcsönbe a szintén első osztályú Tiencsin Csinmen Tigershöz került. A játékos a Nemzeti Sport megkeresésére elárulta, meglepte csapata döntése, ugyanis a felkészülés alapján még úgy tűnt, alapember lesz a Santungnál.


 

Kádár Tamással (balra) csak közölték, hogy kölcsönadják (Fotó: AFP)

„Igazából nem tudok mit mondani. Némileg meglepett, hiszen egyik pillanatról a másikra jött a váltás – reagált röviden a Nemzeti Sport érdeklődésére Kádár Tamás. Előtte kezdőként játszottam végig az edzőtáborban, majd közölték velem, hogy kölcsönadnak. Nem kesergek, megpróbálom magamból a lehető legtöbbet kihozni, ahogy eddig is tettem."

Hétfőn Simon Balázs, a ProStar ügynökség munkatársa posztolta a közösségi médiában, hogy Kádár Tamás a Santung Tajsantól kölcsönbe a Tiencsin Csinmen Tigershöz került, így új csapatban kezdheti meg az április 20-án rajtoló idényt

„Az átigazolás hátteréről tudni kell, hogy Kádár Tamás eddigi csapatának, a Santung Tajsannak a résztulajdonosa – mert bizonyos részben mindegyik klub mögött ott áll a kínai állam is – részesedést vásárolt a Tiencsin Csinmen Tigersben is, a csapat edzője pedig jelezte, hogy a védelem megerősítése érdekében mindenképpen szüksége lenne a magyar védőre – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére Simon.

A játékosügynök elmondta, több országból is érkezett konkrét ajánlat a védő kölcsönvételére, de a kérők nem tudtak megállapodni a Santunggal. Erről bővebben itt írtunk!

 

2021.04.26 17:30:33

Légiósok MILITÁR IVÁN

Miért van szüksége az RB Leipzignek Willi Orbánra és mit adhat ő a magyar válogatottnak? Elemzés.

2021.04.25 16:07:10

Légiósok H. Á.

Magyar játékosai nélkül játszott gól nélküli döntetlent az NK Osijek a Rijeka vendégeként.