Légiósok: Dzsudzsákot a Leverkusen és a West Ham vinné - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.21. 18:03
null
Az orosz lapok szerint elképzelhető, hogy Dzsudzsák (balról a második) kilép a sorból, és elhagyja a Dinamót (Fotó: fcdynamo.ru)
Orosz lapértesülések szerint a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Leverkusen és az angol Premier League-ben vitézkedő West Ham United is érdeklődik Dzsudzsák Balázs iránt.

Az Izvesztyija orosz lap szerint a német és az angol csapat is szeretné szerződtetni a Dinamo Moszkva magyar válogatott szélsőjét, de mellettük olasz klubok is érdeklődnek a futballista iránt.

Az újság Dzsudzsák menedzserét, Vörösbaranyi Józsefet is idézi, aki szerint a szélső szívesen kipróbálná magát az egyik európai topligában.

A hírhez tegyük hozzá, hogy a Bayer Leverkusen igazoláspolitikájába nem feltétlenül illene bele Dzsudzsák: a gyógyszergyáriak nem szoktak szerződtetni 25 évesnél idősebb mezőnyjátékost, inkább fiatalokat „halásznak".

A kivételt két veterán – az edzővé avanzsált Sami Hyypiä és a klublegenda Michael Ballack –, valamint két ingyen megszerzett játékos (Hanno Balitsch, Sebastian Boenisch) képezi. A Transfermarkt kimutatása szerint nyolcmillió eurónál drágább játékost sem szokott venni a klub, méghozzá Dzsudzsák ennél valószínűleg jóval drágább lenne.

Mint ismert, februárban szintén az Izvesztyija napilap számolt be arról, hogy az olasz Inter kész volt szerződtetni a magyar légióst a téli átigazolási időszakban.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik