Légiósok: az Union Berlin klubrekordot jelentő összeget fizethet Szalaiért

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.07.09. 13:36
null
Szalai Attiláért klubrekordot jelentő összeget fizethet az Union Berlin (Fotó: Getty Images)
Ahogy arról beszámoltunk, lapunk úgy értesült, Szalai Attila a török Fenerbahcét elhagyva Schäfer András csapattársa lesz a német élvonalban szereplő Union Berlinnél. A német Kicker szerint az Union klubrekordot jelentő összeget fizethet a magyar válogatott védőért.

A Kicker beszámolója szerint a német fővárosiak 14 millió eurót áldoznának a 25 éves magyar védőért. Ezzel Szalai a klub történetének legdrágább igazolása lenne, a jelenlegi rekordot Taiwo Aqoniyi tartja. A nigériai játékosért 8.55 millió eurót fizetett az Union Berlin.

Az üzlet még nem végleges, ugyanis a Kicker szerint további pénzügyeket kell tisztáznia a kluboknak, emellett a francia OGC Nice is érdeklődik. A magyar válogatott védő szerződése 2025 júniusáig tart a török Fenerbahcéval.

A 35-szörös válogatott játékos Schäfer András csapattársa lehet a legutóbbi bajnoki idényt a negyedik helyen záró Unionnál, így a Bajnokok Ligájában indulhat.

A német portál szerint Szalai érkezése azt jelentené, hogy Danilho Doekhi Olaszországba igazolna, ugyanis a Napoli vele pótolná a Kim Min Dzse távozása után keletkező űrt.

Szalai feltűnik a Fenerbahce legfrissebb Twitter-videójában, mely feltehetőleg a vasárnapi edzésen készült.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik