Légiósok: a Freiburg nem könnyíti meg Sallainak az átigazolást

Vágólapra másolva!
2018.08.30. 10:12
A Nemzeti Sport értesülései szerint nehezen teljesíthető feltételt szabott meg a német Freiburg Sallai Rolandnak az esetleges átigazoláshoz: a magyar támadónak még csütörtökön meg kell érkeznie a német klubhoz. Csakhogy az APOEL-lel 16 órától Kazahsztánban játszik EL-selejtezőt az Asztanával…

Az NS úgy értesült, hogy bár a Freiburg 4.5 millió eurós ajánlatot tett Sallaiért, azt is kikötötte, hogy a magyar játékos még egy nappal az átigazolási időszak lezárulta előtt, azaz csütörtökön érkezzen meg Freiburgba.

Az APOEL 16 órától az El-főtábláért játszik Kazahsztánban, a visszavágón 1–0-s előnyből indul, és szüksége lehet a magyar alapemberére az Asztana ellen.

Ha nincs hosszabbítás, a meccs 18 órakor véget ér. Kérdés, mennyire szigorú a németek követelése, illetve el lehet-e jutni hat óra alatt az asztanai stadionból a Freiburg központjába.

Vagy az APOEL vezetősége számára mennyire fontos az esetleges 4.5 millió eurós bevétel? Azzal, hogy az utolsó pillanatban felmentik Sallait a visszavágótól, esélyt adnak az üzlet létrejöttének.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik