nemzetisport.hu 2016.07.13 17:49 Frissítve: 2016.07.13 19:34

Lech: Kádárt a Juve szélsőjéhez hasonlítják, újabb olasz kérő

Olasz sajtóértesülések szerint a Lech Poznan magyar válogatott védője, Kádár Tamás tárgyalásban áll a Serie A-ban szereplő Palermóval. A futballista ügyében nyilatkozó olasz menedzser, Ruggero Lacerenza bízik a megegyezésben, és a Juventus szélsőjéhez, Stephan Lichtsteinerhez hasonlította Kádárt.

Kádár Tamás (fehérben) a Palermóval tárgyal (Fotó: Action Images)

 

A játékos klubja, a Lech Poznan a hét elején megerősítette, hogy Kádár meghosszabbítja nyári távollétét, elősegítve ezzel a jövőjével kapcsolatos tárgyalásokat. Eredetileg hétfőre várták, de Kádár kért (és kapott) még néhány napot az egyeztetésekre. Ebből arra lehet következtetni, hogy a lengyel klub számára elfogadható ajánlat érkezett az általuk meg nem nevezett kérőtől.

Olasz források alapján korábban arról számoltunk be, hogy Nagy Ádámmal együtt a Bologna szerződtetheti a magyar válogatott védőt, a legfrissebb hírek szerint azonban Kádárék a Palermóval tárgyalnak.

„Kádár nagyszerűen teljesített az Európa-bajnokságon. A kilencvenes években született balhátvédről beszélünk, aki a három- és a négyvédős rendszerben is tud játszani. Fizikailag nagyon erős, és bár még mindig fiatal, jelentős tapasztalattal rendelkezik. A Palermo szemügyre vette, várjuk a fejleményeket. A tulajdonságai miatt érdekes játékos lehet a szicíliai klub számára, bízunk benne, hogy pozitív irányba mozdulnak el a tárgyalások. Több együttes is érdeklődik iránta, szeretnénk a legjobb megoldást választani” – mondta a Kádár ügyében nyilatkozó olasz menedzser, Ruggero Lacerenza.

„A karakterjegyei és a dinamikája alapján Stephan Lichtsteinerre emlékeztet. Az ára két és fél millió euró körül mozog” – tette hozzá az ügynök.

Érdekesség, hogy Nagy Ádámhoz hasonlóan Kádárt is a Bolognával és a Palermóval hozták szóba az olasz csapatok közül. Mindkét futballistát a CMG menedzseriroda képviseli.

2021.12.02 13:22:25

Légiósok PÓR KÁROLY

Buri Balázsra 15 ezer gyerek között figyeltek fel a washingtoniak. Azt mondják róla, rakéta van a hátsójában.

2021.11.23 17:38:17

Légiósok PÓR KÁROLY

A válogatott szélső nem szeretne hazajönni a nyáron – úgy érzi, sokat fejlődhet a holland közegben.

2021.11.20 14:15:57

Légiósok POLGÁR LÁSZLÓ (összefoglaló), HARMATH ÁKOS (percről percre)

Kleinheisler László nem kapott lehetőséget a Dinamo Zagreb otthonában megvívott bajnokin.

2021.11.17 12:16:46

Légiósok PÓR KÁROLY

A válogatott több kulcsemberét is ugyanaz a német ügynökség képviseli – reagáltak Szalai átigazolási ügyére.

2021.11.02 13:38:32

Légiósok PÓR KÁROLY

Németh Hunort a dán válogatottba is hívták, de múlt héten bemutatkozott Sándor György U15-ös csapatában.