Lech: engedélyt kapott Kádár, hogy tárgyaljon a kérővel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.12. 21:44
null
Kádár tárgyalhat a kérővel (Fotó: lechpoznan.pl)
A lengyel labdarúgó-bajnokságban szereplő Lech Poznan hivatalos honlapján jelentette be, hogy magyar válogatott védője, Kádár Tamás számára engedélyezték, hogy később térjen vissza, és közben tárgyaljon egy meg nem nevezett kérővel.

 

Olasz források alapján korábban már beszámoltunk arról, hogy Nagy Ádámmal együtt egy másik magyar válogatott játékost, a védő Kádár Tamást is szerződtetheti az olasz élvonalbeli Bologna.

A későbbi hírek pedig arról szóltak, hogy a Bologna kész kétmillió eurót is kifizetni a 26 éves védőért.

Ezután jött a hivatalos megerősítés a Lechtől, hogy Kádár meghosszabbíthatja távollétét, így elősegítve a tárgyalásokat. Ebből arra lehet következtetni, hogy a lengyel klub számára elfogadható ajánlat érkezett az általuk meg nem nevezett kérőtől.

Eredetileg hétfőre várták, de a játékos kért (és kapott) még néhány napot a tárgyalásra. Ha Kádárnak is sikerül egyezségre jutnia, akkor elképzelhető, hogy már nem is tér vissza Poznanba. Ellenkező esetben a hét végén kell jelentkeznie.

A Nagy Ádámot is képviselő CMG menedzseriroda részéről a múlt héten Kövesdi Viktor beszélt arról a Nemzeti Sport Online-nak, hogy a védő jövőjét nagyban befolyásolhatja a megemelt ára, ugyanis a Lech Poznan jóval magasabb összeget szeretne érte kapni, mint az Európa-bajnokság előtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik