Lech: Kádárért kétmilliós ajánlat érkezhet – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.11. 09:26
null
Kádár Tamás a Serie A-ba szerződhet (Fotó: <a href="http://firsteleven.com/transfery/944,kadar-moze-zagrac-w-serie-a">firsteleven.com</a>)
A lengyel nyelvű First Eleven híre szerint kétmillió eurós ajánlatot tehet az olasz élvonalbeli Bologna a Lech Poznan magyar válogatott védőjéért, Kádár Tamásért.

 

Olasz források alapján korábban már beszámoltunk arról, hogy Nagy Ádámmal együtt egy másik magyar válogatott játékost, a védő Kádár Tamást is szerződtetheti az olasz élvonalbeli Bologna.

Ezt a hírt erősítette meg azóta a firsteleven.com is, hozzátéve, hogy az olasz klub kész kétmillió eurós ajánlatot is tenni a korábban Angliában is futballozó Kádárért a Lech Poznannak, aki iránt számos európai országból van érdeklődés.

A Nagy Ádámot is képviselő CMG menedzseriroda részéről a múlt héten Kövesdi Viktor beszélt arról a Nemzeti Sport Online-nak, hogy a védő jövőjét nagyban befolyásolhatja a megemelt ára, ugyanis a Lech Poznan jóval magasabb összeget szeretne érte kapni, mint az Európa-bajnokság előtt.

Az Eb-n három meccsen játszó, a magyar csapat egyik legjobbjának számító Kádár értékét a transfermarkt.de 750 ezer euróra becsüli, de a fentiek ismeretében lenne meglepő, ha ennek az összegnek a többszörösét kérné érte lengyel klubja, amelyhez 2018-ig köti a szerződése. Ebben az esetben viszont könnyen lehet, hogy a kétmillió eurós ajánlat sem lenne elegendő a Bologna részéről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik