Gazdag Dániel: Megköszönték, hogy itt vagyok; Németh András: Oroszlán leszek!

Vágólapra másolva!
2022.11.09. 23:21
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

• A B-csoportban alighanem angolul beszélnek a továbbjutók. Vb-felvezetésünk második részében az angol, walesi, amerikai, iráni négyes kerül górcső alá. Esélylatolgatás, elemzés, nyilatkozatok, múltidézés, Gyepes Gábor mint NS-szakértő és program két oldalon.
• A B-csoportban alighanem angolul beszélnek a továbbjutók.
Vb-felvezetésünk második részében az angol, walesi, amerikai, iráni négyes kerül górcső alá. Esélylatolgatás, elemzés, nyilatkozatok, múltidézés, Gyepes Gábor mint NS-szakértő és program két oldalon.

• Németh András 20. születésnapjára válogatott behívót kapott. A Genk ifjú csatára Borsos Lászlónak elmondta, mekkorát üvöltött, amikor meghallotta a hírt, és azt is, hogy Marco Rossi gyakori beszélgetéseik során mit kért tőle elsősorban, hogy számíthasson rá.

• Gazdag Dániel szenzációs idény végén adott interjút Pietsch Tibornak. A Philadelphia Union magyar gólfelelőse az elveszített bajnoki döntőt már lerendezte magában, és mert családostul igazán komfortosan érzi magát mostani állomáshelyén, csak visszautasíthatatlan ajánlatot fontolna meg...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik