Fener: Szalai Attila megérkezett az orvosi vizsgálatra – fotó

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2021.01.16. 22:17
null
A Fener hivatalos honlapján közölte, Szalai Attila megérkezett Isztambulba (Fotó: <a href="https://fenerbahce.org/haberler/futbol/2021-tr/1/attila-szalai-istanbul-da" target="_blank">fenerbahce.org</a>)
Pénteken a ciprusi Apollon jelentette be, hogy a nyolcszoros magyar válogatott Szalai Attila átigazolási ügyében megállapodtak a török Fenerbahcéval, szombat este pedig már az isztambuliak közölték, a védő megérkezett a klubhoz orvosi vizsgálatra.

 

„A magyar válogatott Szalai Attila Isztambulba érkezett, hogy állapotfelmérésen vegyen részt, elősegítve az átigazolási folyamatát” – adta hírül szombat este a Fenerbahce hivatalos honlapja, és a klub egy fotót is mellékelt, amelyen Szalai Attila már leendő csapata sáljával pózol.

A Nemzeti Sport úgy tudja, Szalai már szombaton találkozott a Fener képviselőivel, illetve Erol Burut vezetőedzővel, vasárnap vesz részt az orvosi vizsgálatokon, melyek után a szerződését is aláírhatja.

Mint arról péntek este beszámoltunk, a ciprusi Apollon már megegyezett a Fenerrel az átigazolásról. Török sajtóhírek szerint az isztambuli együttes kétmillió eurót fizethet Szalai játékjogáért, s ennek az összegnek a húsz százaléka, azaz 400 ezer euró előző csapatához, a Mezőkövesdhez kerülhet.

Szalai a hírek szerint három évre, évi 350 ezer eurós fizetésért ír alá a Fernerhez, amely hétfőn az Ankaragücüt fogadja a bajnokságban, és azon a meccsen akár élre állhat a tabellán, ha a listavezető Besiktas vasárnap nem veri meg a 3. helyen álló Galatasarayt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik