Felkészülés: Gyurcsó győztes gólt szerzett, Kádár is betalált

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.30. 23:28
Gyurcsó Ádám, a Pogon Szczecin szélsője, valamint Kádár Tamás, a Dinamo Kijev védője is gólt szerzett csapata pénteki felkészülési mérkőzésén.

Gyurcsó Ádám együttese, a Pogon Szczecin két meccset is játszott pénteken: az elsőn a Piast Gliwicét győzte le 3–1-re, majd néhány órával később a Cracoviát verte meg 2–1-re. A magyar válogatott szélső a második mérkőzésen kapott lehetőséget, amelyen végig játszott, és a 90. percben győztes találatot szerzett.Gyurcsó Ádám együttese, a Pogon Szczecin két meccset is játszott pénteken: az elsőn a Piast Gliwicét győzte le 3–1-re, majd néhány órával később a Cracoviát verte meg 2–1-re. A magyar válogatott szélső a második mérkőzésen kapott lehetőséget, amelyen végig játszott, és a 90. percben győztes találatot szerzett.

A Kádár Tamást a második félidőben bevető Dinamo Kijev a gól nélküli első játékrészt követően 4–0-s győzelmet aratott az osztrák másodosztályú Wattens felett. Az ukrán csapatban Kádár kezdte meg a gólgyártást, aki az 54. percben egy jobb oldali szabadrúgás után közelről talált be.

A LEJÁTSZÓRA KATTINTVA MEGTEKINTHETI KÁDÁR GÓLJÁT

Nagy Dominik az első félidőt töltötte a pályán a Legia Warszawában, amely két góllal nyert a harmadik vonalban szereplő Radomiak Radom ellen, míg a Stieber Zoltánt nélkülöző Kaiserslautern magabiztos különbséggel múlta fel a Wormatia Worms együttesét.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Pogon Szczecin–Cracovia 2–1
Radomiak Radom–Legia Warszawa 0–2
Wormatia Worms–Kaiserslautern 0–5
Wattens–Dinamo Kijev 0–4

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik