Dzsudzsák taktikailag nem elég jó a Juvénak?

Vágólapra másolva!
2010.11.10. 11:49
null
A Juventusnál mégsem akarják Dzsudzsákot (Fotó: Action Images)
Mint beszámoltunk róla, olasz lapértesülések szerint a Juventus figyeli Dzsudzsák Balázst, a PSV szélsőjét, ám a legfrissebb hírek szerint a torinói klub vezetői mégsem szeretnék átigazolni a játékost, mondván, a magyar futballista taktikailag nem elég képzett és fegyelmezett, így nem tudna alkalmazkodni az olasz labdarúgáshoz.

Tegnap látott napvilágot, hogy az olasz sztárklub, a Juventus érdeklődik Dzsudzsák Balázs iránt, de most úgy tűnik, hogy a torinói együttes mégsem szeretné megszerezni a magyar válogatott szélsőt.

Az átigazolási hírekkel foglalkozó Tuttomercatoweb internetes oldal szerint legalábbis a Juve vezetői úgy vélik, hogy nem a PSV játékosa lenne a megfelelő erősítés a „zebráknak”, mivel Dzsudzsák taktikailag nem elég képzett és fegyelmezett.

Az olasz honlap úgy fogalmaz, hogy Giuseppe Marotta általános igazgató és Fabio Paratici sportigazgató szerint a magyar szélső játéka „taktikailag anarchikus”, ezért nem tudna alkalmazkodni az olasz futballhoz.

A klubvezetőknek talán Dzsudzsák váratlan felfutásaival lehet problémája, ám a magyar játékos éppen kiszámíthatatlan megmozdulásaival teremt gólhelyzeteket a PSV-ben.

Mindenesetre ha a Juventus mégsem akarja megszerezni a szélsőt, kérőben akkor sincs hiány, legalábbis a ma reggeli hírek szerint – többek között – a Liverpool és a Tottenham is érdeklődik Dzsudzsák iránt, és a két angol klub megfigyelői a legutóbbi hétvégén két fontos gólt láthattak a magyar játékostól az Utrecht–PSV holland bajnokin.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik