nemzetisport.hu 2015.07.28 11:42 Frissítve: 2015.07.28 11:56

Dinamo: a Hertha mellett a Serie A is reális opció Dzsudzsáknak

A Nemzeti Sport Online információja szerint a Hertha mellett az olasz Internazionale is képben van Dzsudzsák Balázzsal kapcsolatban, és elképzelhető, hogy a magyar szélső Berlin helyett Milánóban folytatja.

 

Dzsudzsák az Interben is kiköthet (Fotó: Imago)

Értesüléseink szerint bár Dárdai Pál csapata közel van hozzá, hogy megszerezze a Dinamo Moszkva futballistáját, előfordulhat, hogy a magyar válogatott labdarúgó a Serie A-ban folytatja karrierjét.

Mint ismert, Dzsudzsák szerződése decemberben lejár az orosz klubnál, és a távozására utaló jel, hogy a hétvégén nem kapott lehetőséget a Dinamo bajnokiján, vasárnap pedig Budapesten járt a Formula–1-es Magyar Nagydíjon, majd a Ferencváros–Diósgyőr NB I-es mérkőzésen.

A német sajtóban egyébként arról írnak, hogy még nem dőlt el Dzsudzsák Herthába igazolása, a Bild szerint nincsenek olyan közel a megállapodáshoz a felek.

A tegnap Moszkvába visszautazó Dzsudzsák a Nemzeti Sport kérdésére nem kívánt részleteket elárulni az ügyéről, csak annyit mondott: „egyelőre semmi friss hír”.

Az olasz sajtó tavasszal írt arról, hogy a magyar szélső az Interhez igazolhat, de azóta elcsendesültek ezek a hangok, ám úgy tudjuk, van esély rá, hogy Dzsudzsák a milánói fekete-kékekhez kerül.

2021.04.12 12:29:28

Légiósok P. K.

Az MTK a példa: ha a hazai tehetségek idejében megkapják a lehetőséget, jó üzleteket lehet kötni az eladásukkal.

2021.04.07 22:46:37

Légiósok MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Mi pedig rögzíthetjük a követendő karrierépítés remek magyar példáját.

2021.03.06 23:13:04

Légiósok THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A »kis« Sallai tudatosan építi karrierjét.