Celtic: Bogdán és egy angol válogatott kapus a kiszemelt – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2018.01.30. 23:22
null
Bogdán Ádám újabb világhírű klubhoz kerülhet (Fotó: AFP)
A celticquicknews.co.uk keddi cikke szerint a Celtic labdarúgócsapatánál Bogdán Ádám, valamint Joe Hart neve is felvetődött a hosszú hetekre kidőlt Craig Gordon pótlásával kapcsolatban.

 

A 35 esztendős válogatott kapus a szombati, Hibernian ellen 1–0-ra megnyert bajnokin sérült meg, és a hírek szerint 12 hetet lesz kénytelen kihagyni. A 48-szoros skót bajnok már megpróbálkozott a Motherwell futballistájának, Trevor Carsonnak a leigazolásával, a 200 ezer fontos ajánlat azonban kevésnek bizonyult.

A Celticnek két jelöltje van még a rutinos kapus pótlására, az egyik az a Joe Hart, aki jelenleg a West Ham Unitednél szerepel kölcsönben a Manchester Citytől, a másik pedig Bogdán Ádám. Brendan Rodgers jól ismeri a magyar kapust, hiszen 2015-ben ő vitte Bogdánt a Liverpoolhoz, sokáig azonban nem dolgozhattak együtt, mivel októberben elbocsájtották a szakembert a „vörösök”.

Mint korábban megírtuk, a súlyos sérülése után ismét a társaival együtt készülő Bogdán iránt a Leeds United is érdeklődik, a korábbi BEK-döntős csapatnak Andy Lonergan lehetséges távozása miatt kellhet új kapust keresnie.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik