Benfica: Nuno Gomesék döntöttek a magyar támadóról – szerződtetik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.19. 15:49
null
Csoboth Kevin Nuno Gomessel (Fotó: Facebook)
A Benfica korosztályos csapatának edzője, Renato Paiva korábban a Nemzeti Sport Online-nak beszélt arról, hogy a kölcsönszerződése lejártával is számolna a magyar U17-es válogatott Csoboth Kevinnel, akivel kapcsolatban immár hivatalosan is eldőlt, szerződteti a klub.

 

A Benfica tájékoztatta a családot, hogy él a Csoboth Kevin szerződésében szereplő opcióval, vagyis a féléves kölcsön után végleg szerződteti a Kozármislenytől, kétéves profi szerződést kap a támadó, aki az U17-es válogatottunk egyik legjobbja volt a májusi U17-es Európa-bajnokságon.

Úgy tudjuk, a Benficánál egy négytagú edzői stáb döntött Csoboth szerződtetéséről, ennek a klub korábbi válogatott játékosa, Nuno Gomes és Csoboth edzője, Renato Paiva is a tagja volt. A magyar támadóról egyhangú döntés született, mind a négy szakember javasolta a szerződtetését.

A Benfica az U17-es bajnokság utolsó fordulójában 5–0-ra legyőzte a Sportingot, de a tabellán egy ponttal mögötte végzett, a 2. helyen. Csoboth kisebb sérülés miatt a bajnokság hajrájában már nem lépett pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik