A DAC előtt a Fradi a példa; Bozsik Péter: 60 – szombat

Vágólapra másolva!
2021.10.29. 22:51
null
A Nemzeti Sport szombati címlapja
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

• A DAC előtt a Ferencváros a követendő példa. A felvidéki magyarság emblematikus klubjánál Pietsch Tibor és Tumbász Hédi járt, s edzőtől játékosig mindenki azt erősítette meg nekik, a Slovan aktuális utolérése mellett az is motiválja a csallóközieket, hogy az idehaza a Fradi által bejárt úton induljanak el.

• Szombaton lesz hatvanéves az egykori szövetségi kapitány, Bozsik Péter. Az Aranycsapat legendás jobbfedezetének fia majd a hetvenediket tervezi megünnepelni, ám Pietsch Tiborral azért boldogan idézte fel pályafutása legemlékezetesebb pillanatait.

• Sós Csabának ezúttal nincsenek konkrét érmes elvárásai. Az úszók szövetségi kapitánya a kazanyi rövid pályás Eb előtt abban persze bízik, hogy a hagyományosan rosszul forduló magyarok odateszik magukat, Milák Kristóf pedig olyan, mint egy zabolátlan csikó, belőle bármikor bármi kijöhet. Kovács Erika interjúja.

• És ha szombat, akkor Képes Sport +12 oldalon. A Mezey-sorozat záró epizódjával, Vécsei Bálinttal, a Real Madriddal, Mohamed Szalahhal és Tóth Gabival.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik