Légiósok: Nagy Ádám nem futamodik meg, harcol a helyéért Pisában

MTI/B. D. K.MTI/B. D. K.
Vágólapra másolva!
2023.09.19. 16:55
null
Nagy Ádám megküzd a helyéért (Fotó: Török Attila, archív)
Nem gondolkodik a klubváltáson és küzdeni fog a helyéért Nagy Ádám, az olasz másodosztályban szereplő Pisa magyar válogatott futballistája.

 

A 28 éves középpályás az M1 aktuális csatornának adott interjújában elmondta, ugyan az új vezetőedző, Alberto Aquilani „hozta magával” a veterán portugál Miguel Velosót, akivel egy poszton szerepel, de a trénernek is jelezte, nem futamodik meg, nem gondolkodik a váltáson.

A 73-szoros válogatott Nagy Ádám elárulta, a nyári átigazolási szezonban egy ciprusi klub egymillió euróért szerette volna őt megvásárolni, ő azonban nem akart eligazolni, és ugyan a pisai vezetők próbálták forszírozni a váltást, végül velük is meg tudta értetni, hogy maradni akar.

A Pisa nem kezdte jól az idényt, ugyanis négy forduló alatt négy pontot gyűjtött, legutóbb hazai környezetben játszott 1–1-es döntetlent a Barival, a csereként pályára lépő Nagyot pedig a hajrában második sárga lappal kiállították.

„A célunk továbbra is az, hogy feljussunk az élvonalba. Döcögősen kezdtünk ugyan, de nagyon hosszú a bajnoki idény, a Serie B ráadásul egy rendkívül kiegyensúlyozott pontvadászat, melyben gyakran apróságok döntenek. A legfontosabb, hogy ugyanúgy dolgozzunk tovább, mint eddig, a pályán pedig megvalósítsuk, amit az edző kér tőlünk” – mondta a Nagy Ádám.

A magyar válogatottal kapcsolatban a játékos elmondta, véleménye szerint az Európa-bajnoki selejtezősorozat következő fordulójában hazai környezetben is képesek lehetnek legyőzni a szerbeket. Pályafutásáról úgy nyilatkozott, bízik benne, hogy a nemzeti csapattal kijutnak a jövő nyári, németországi Európa-bajnokságra, és a kontinensviadalt követően szeretne mérlegelni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik