Anglia: két klub fontolgatja Callum Styles szerződtetését

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2023.08.14. 10:55
null
Callum Styles Millwall-dresszben egy májusi Championship-meccsen (Fotó: Getty Images)
Két Championship-csapat, a Bristol City és a Coventry City is fontolgatja a Barnsley magyar válogatott labdarúgója, Callum Styles szerződtetését – olvasható az angol sajtóban több helyütt.

 

Az információ forrása az átigazolásokra specializálódó angol újságíró, Alan Nixon, aki úgy tudja, hogy mindkét klub mérlegeli a kétmillió fontos vételár kifizetését.

A Coventry a napokban eladta brazil születésű, holland állampolgárságú középpályását, Gustavo Hamert az élvonalbeli Sheffield Unitednak, azaz egyrészt keletkezett egy szabad poszt a csapatrészben, másrészt az ügylet játékosvásárlásra fordítható pénzt hozott a konyhára.

Styles az előző idényt is a másodosztályban töltötte, kölcsönjátékosként 22 bajnokit játszott a Millwallban. Eddig összesen 124 Championship-meccsen lépett pályára, azaz megvan a kellő rutinja ehhez az osztályhoz.

A napokban beszámoltunk arról, hogyklubja, a harmadik vonalban szereplő Barnsley menedzsere, Neill Collins nem szívesen engedné el a 23 éves labdarúgót, de tisztában van azzal, hogy játékával rászolgált a Championship-klubok érdeklődésére.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik